BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
attlantiss |
Публикувано на: 27-04-2023, 17:10
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 27.04.23 ![]() |
Здравейте!
Правя проучване за курсова работа на тема рибрандинг. Искам да ви попитам какво мислите за опаковката и името на продукта от снимката? Бихте ли го определили като "хващащ окото"? Какво бихте променили в дизайна? Бихте ли си го купили онлайн или в магазин? Благодаря Ви за отделеното време! Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
akrachev |
Публикувано на: 30-04-2023, 10:36
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 986 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Добър дизайн, - бих добавил само някакъв слоган - примерно "Изчиства и подмладява кожата с чисти природни съставки"
-------------------- |
samolet4e |
Публикувано на: 01-05-2023, 14:33
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 14 Регистриран на: 16.03.22 ![]() |
Дизайнът на опаковката е невзрачен според мен. Ако мислено премахмен етикета, това повече няма да е козметичен продукт.
На снимката формата на опаковката говори сама за продукта. Прикачена картинка ![]() |
snns |
Публикувано на: 04-05-2023, 17:13
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 04.05.23 ![]() |
Много семпъл дизайн, не бих закупила този продукт, бихте могли да промените шишенцето или името.
|
Elizabet99 |
Публикувано на: 04-05-2023, 17:24
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 04.05.23 ![]() |
Не ми харесва опаковката, бих си купила продукта да го пробвам ако беше с по-интересен дизайн.
|
simov |
Публикувано на: 04-05-2023, 17:30
|
||
Според мен има алкохол в съставките, но не го пише никъде и това може да предизвика проблем при хора с чувствителна кожа. Ако го има на етикета е с прекалено малки букви, а е важно да се вижда хубаво 😃 |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |