BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
cracker. |
![]() |
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 14 Регистриран на: 13.11.23 ![]() |
Привет!
Чичо Гугъл ми казва, че датадир-а по подразбиране бил в var/lib/mysql. (с Уиндоус съм). Добре де, аз нямам дори папка var в директорията, където съм инсталирал mysql? Някой може ли да ми помогне да я открия? В сървър папката отворих конфиг файла, няма стойност datadir.Да я добавя ли ръчно и да задам някаква директория, която аз избера? Благодаря предварително, всичко най-хубаво. |
thrawn |
Публикувано на: 13-11-2023, 20:58
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3536 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
При инсталация те пита къде да съхранява данните. Иначе, show variables и търсиш за datadir
|
cracker. |
Публикувано на: 13-11-2023, 21:08
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 14 Регистриран на: 13.11.23 ![]() |
Много ти благодаря! Последен въпрос, че тепърва се сблъсквам: show variables v shell-a na mysql или в cmd-to.Трябва пак да дръпна линукс, с тоя уиндоус ми е пълна каша. Edit: бил съм пуснал шела в друг режим, спрях го с \sql. Тенкс отново, страшни сте! закривайте :Д Това мнение е било редактирано от cracker. на 13-11-2023, 21:16 |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |