BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) |
Krasi43943 |
Публикувано на: 09-05-2024, 15:07
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 09.05.24 |
Здравейте, предстои ми ремонт, дайте идеи или сайтове за интересни решения или ми препоръчайте дизайнер, с който сте работили.
|
Антон Яначков |
Публикувано на: 09-05-2024, 18:40
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3283 Регистриран на: 27.07.16 |
Брей, разглези се българския народ - пари дава друг да мисли за него и друг да му организира ремонта. Децата на социализма имаха по 2 часа по трудово възпитание всяка седмица и там ги учеха как да работят с ръцете си. Тоест как да управляват разумно горните си крайници. Днес на преден план излиза умението да се управляват пръстите на ръцете, защото с тях се натискат бутоните по клавиатурата. Само с пръстите си можеш да си спретнеш ремонт на апартамента, без да пипнеш дори една метла. Намираш си дизайнерско студио, дизайнерът ти предлага решения, ти си харесваш даден вариант и просто плащаш. Всичко останало се организира от дизайнера, майстори, материали, доставки, мебели, че накрая дори основно почистване и предаване на жилището във вид максимално близък до проекта. Навремето се подигравахме на западняците, че викали фирма да им смени изгорялата електрическа крушка, а днес ние се превръщаме в същите дегенерати. Дори и да можем сами да направим нещо, излишъка на пари ни тласка да изберем по-лесното решение. Накъде се е запътил този свят? |
||
akrachev |
Публикувано на: 09-05-2024, 22:06
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1139 Регистриран на: 27.11.09 |
Better Homes and Gardens Home Designer Suite 8.0
-------------------- |
relax4o |
Публикувано на: 09-05-2024, 22:55
|
||||||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2826 Регистриран на: 04.04.07 |
То за това няма и въртене на пари, защото всеки сам си върши всичко. Безсмислено мнение като цяло. -------------------- Бисери :D
|
||||||||
Дон Реба |
Публикувано на: 10-05-2024, 06:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
днес викаш специалист да ти смени крушката, утре викаш специалист да ти ебе жената, отказах се от тия глупости отдавна
|
thrawn |
Публикувано на: 10-05-2024, 08:23
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3698 Регистриран на: 17.01.17 |
Има си неща за които си трябва специалист (ако на теб не ти се отдава). Да речем, на мен дизайнът ми е проблемна страна и за това работя с дизайнер/и. Същото е и с интериорния дизайн. Като цяло, при ремонтите аз имам едно правило - финишът (тънката част) се оставя на специалист а хамалогията / грубата част си я правя сам. |
||
relax4o |
Публикувано на: 10-05-2024, 11:46
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2826 Регистриран на: 04.04.07 |
Ако не сте запознати, хората в чужбина, които викат електротехник да им смени крушката, са пенсионери на възраст или хора със сериозни физически проблеми, които наистина имат нужда от помощ. Тук изключвам заможни хора, които реално могат да си ги позволят и вероятно имат нает техник.
Така че тези примери с крушката, които давате са меко казано глупави. Те за това и специалисти заминават в чужбина, защото там системата им не работи, нали? За определени неща си се иска специалист. Утре човек без опит в ел. инсталациите ще реши, че знае всичко, ще си инсталира сам всичко и видиш ли, на другия ден къщата му е изгоряла, защото кабели са прегоряли понеже не е знаел какво върши. -------------------- Бисери :D
|
||||
Антон Яначков |
Публикувано на: 10-05-2024, 16:02
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3283 Регистриран на: 27.07.16 |
Така както заминават за чужбина, така и се връщат. По умните по-скоро, а другите по-късно, но почти всички се връщат, за да се докоснат до любовта на майка България. Не е случайна последната статистика, че над 60 процента от българите са доволни от работата си в България.
|
dvader |
Публикувано на: 10-05-2024, 23:11
|
||
Име: Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5264 Регистриран на: 12.07.05 |
Отчитайки, че който е поискал се е изнесъл, сред останалите пак има 40% недоволни... -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
Дон Реба |
Публикувано на: 11-05-2024, 05:35
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
това ис изнасянето на специалистите приключи отдавна, поне тези дето стават. в момента се изнасят мангали и мрънкачи
|
Страници: (6) [1] 2 3 ... последна » |