BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) |
WizardKing |
Публикувано на: 12-09-2024, 14:00
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 526 Регистриран на: 12.08.23 |
Скъпи съфорумници,
Отново забелязах, че в свободното си време на безработие, безхаберие и безпаричие се гаврите с мен, въпреки моето окончателно напускане на помийната яма, която джонито щедро ви дари. https://bgdev-free.asm32.info е спрян. Поздрави, stewie -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
devil |
Публикувано на: 12-09-2024, 17:34
|
Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1538 Регистриран на: 17.05.04 |
Кое му е спряното?! Форума си се отваря..
-------------------- |
SuN |
Публикувано на: 12-09-2024, 18:32
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12937 Регистриран на: 27.01.05 |
Имаше за кратко смущения в услугата (грешка 502), но не може току така да счупиш това, които комунизма е построил.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Бай Аз |
Публикувано на: 16-09-2024, 09:25
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 308 Регистриран на: 04.02.21 |
Здравей Стиви! Къде се загуби бе човек? (или чуек, както пишеш ти ) Аз не чета оня форум(на джонката) и не знам там как те възприемат, но тук хората се отнасят нормално към теб и дори мога да кажа, че пиперливия ти стил(въпреки, че вече ти е време да поулегнеш) липсва на някои хора от форума! Хайде със здраве! И се включвай отвреме-навреме и тук! Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 16-09-2024, 09:27 |
||
ici |
Публикувано на: 16-09-2024, 11:22
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
Погледнах сега форума на Джанката, не бях влизал там. Напомни ми за един епизод миналата седмица. Имам в къщата външна тоалетна, седи като резерва, с тоалетна чиния тип "БДЖ" и вентилация идеята за която видях в Скалистите планини. Някакви викаха по улиците че почиствали тоалетни. Викнах ги, дойдоха с една медарка и отнесоха всичко дето беше в ямата. Та онзи форум е като медарката, изсмукал е всичкото шит там.
Това мнение е било редактирано от ici на 16-09-2024, 11:43 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Дон Реба |
Публикувано на: 27-09-2024, 10:01
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10284 Регистриран на: 11.11.06 |
това е цената на свободата, там има по-луди, но има и доста по-интересни дискусии от тук |
||
SuN |
Публикувано на: 27-09-2024, 12:25
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12937 Регистриран на: 27.01.05 |
Да, наистина има по две-три интересни (за мен) мнения на тема. После няма смисъл да се четат останалите 100 страници.
Но все пас е приятно да гледам колко бързо софтуера се отваря и че работи без джаваскрипт. С активиран джаваскрипт, за съжаление, не е използваемо през телефон, когато има активни потребители. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
WizardKing |
Публикувано на: 27-09-2024, 19:57
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 526 Регистриран на: 12.08.23 |
Ако всички луди в интернет свършат, не знам с какво ще се забавляваш, чуек. Зет ми разправяше как си се мъчил да събираш максимум негативни коментари под новинарски сайтове още по времената де сте бачкали в хаоса. Принципно ти си гений. Но не си зъл гений, а извратен гений. Нещо като Божо Божанов - много умен, но лапа под шкембето на Ицхак. Кел файда за акъла. Та обмислете със стилгара малко да намалите интернет присъствието. Не знам как не ви съсипва живота. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||||
WizardKing |
Публикувано на: 27-09-2024, 19:59
|
||||
Благодаря, гледам да не седя по Интернет дернеци, много време се губи. А и честно ми писна от простотии и тролове. Забавно е за няколко дена, после по-добре да се прекрати. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||||
WizardKing |
Публикувано на: 27-09-2024, 20:00
|
||
Знам бе, нали съм социалист. Това дето капитализма построи пада от една бобена пръдня. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » |