BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
goro |
Публикувано на: 30-04-2025, 22:33
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 173 Регистриран на: 31.05.09 ![]() |
Тъй като ползвам няколко адреса си нося всички неща на един външен диск, на който имам portable XAMPP с моите глупости вътре. Реших на един от компютрите да сложа zorin (абсолютен невежа съм с линукс) и съответно инсталирах XAMPP Добавих виртуален хост. Сървъра работи обаче до виртуалния хостинг нямам достъп. Съобщението е
Смених правата на папката
но резултата е същия. Някаква идея и въобще възможно ли е това което правя? |
||||
thrawn |
Публикувано на: 01-05-2025, 06:10
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3739 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
То така е редно да се направи. Съобщението за грешка гласи, че директорията я няма или нямаш права за достъп до нея. Прегледай си пътищата, че това /media/.... не ми харесва нещо.
|
goro |
Публикувано на: 02-05-2025, 14:48
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 173 Регистриран на: 31.05.09 ![]() |
Благодаря. Ще го видя в края на месеца, началото на другия, че смених къщата пак.
И на мен не ми харесва, но zorin (не знам дали се отнася за други линукси) показва допълнителните дискове, виртуални и външни, в media. Пробвах различни директиви в httpd-vhosts.conf, но не съм пипал пътя към преносимия диск с уисдовския хампп. Не се сещам и да съм пробвал да видя външния диск през терминала. Взех пътя така както си се виждаше през графичния интерфейс (Files май се казваше програмата в zorin) Благодаря! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |