BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
WizardKing |
Публикувано на: 21-11-2023, 02:02
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 368 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
Спамят ме из свързочния сайт за роби с нови предложения за виемваре, викам ееей тея келеши още живи ли са! Я чакай да видя какви са последните клюки за тях в бегеколхозника. И попадам на това свежо мнение, смях се от сърце! Абсолютен пъпъдъбъ избирател, умнокрасив, навежда се да си диша пръднята като се изреже. https://bgrabotodatel.com/company/3170 (16.10.2023)
-------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||||||||||||||||||||||||||
Дон Реба |
Публикувано на: 21-11-2023, 06:32
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10046 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
това очевидно е фейк, най-вероятно автора е "либерала от квартала", известен автор на либерални скечове
Това мнение е било редактирано от Дон Реба на 21-11-2023, 06:34 |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 21-11-2023, 10:00
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 662 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
Некъв такъв се беше изказал в DevBG - фейкърче май.
Но аз си го нахраних, щото верно има загубеняци на по 40 с неколко деца, жена - уруспия, кредити, лизинги и ипотечки, меринджейска пишка у гъза (а може би и у п*тката на жената)... и дойдат "комунистите" и им развалят "перфектния" живот. ![]() Вземат се разделят с уроспията и децата и почнат да ходят по млади пичета. Спестят пари, напсуват шефа, отидат да бачкат на по-спокойно и то... КЪДЕ Е СМИСЪЛЪТ!? ![]() П.П. Бай Дъуей, май БГ клонът на VMWare е на загуба в Гетото. Четох, че искат да си се изнасят. Разбираемо - само цигани тука! Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 21-11-2023, 10:08 -------------------- Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.
--- Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 21-11-2023, 10:04
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 662 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
А тва да имаш 6 апартамента (и то с ипотечки) и 2 чавета на 47 си е ниска летва, макар че за Ганя може да е "много".
Ако си топ IT и пестиш - лесно ги правиш, а за чаветата - и Манго може да каже, че се "праат много лесно". Виж - да направиш ЧОВЕК е много тегаво занимание, ама чаве. В Гетото е пълно с чавета, ама ЧОВЕЦИ почти няма. Както се изрази един друг пич в Spodeli.net: "Новото българско поколение - БРАДАТИ НАРКОМАНИ!" ![]() -------------------- Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.
--- Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил. |
WizardKing |
Публикувано на: 21-11-2023, 14:14
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 368 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
Прилича, да, но едва ли ще ходи да троли в бгколхозник. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
Bender++ |
Публикувано на: 21-11-2023, 14:16
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 475 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
последно чух, че им готвели голяма секира след като ги купиха
-------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
Бай Аз |
Публикувано на: 21-11-2023, 14:47
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 147 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Здравейте!
Реших да се включа в още една не съвсем програмистка тема. Първо обаче да ви поздравя с днешните празници: честити празници на всички православни християни в този форум! Нека по молитвите на Пресвета Богородица Бог ни пази, помага, подкрепя и закриля! За непросветените - пояснявам: днес се честват два празника: Въведение Богородично и Денят на християнското семейство и на православната християнска младеж! --------------- Сега по темата: прочетох това излияние(не може да се нарече изповед - Изповедта е Тайнство и е нещо съвсем друго). Донякъде е прав за комунистите. Аз съм вече възрастен, отдавна минах петдесеттака, но на комунист - вяра нямам и страня от такъв! Дядо ми, (Бог да го прости!) разказваше, че на времето около 1944г. комунисти са станали най-мързеливите и лениви хора, които за нищо не ги е бивало! Така, че Стиви, ако наистина ги купуват китайци - според мен, по добре да не се занимаваш! Иначе друго ми направи впечатление - много лабилен човек е този! Аз два пъти съм фалирал и съм го преживял и мога да кажа, че това, въпреки че е много тежко и има голям стрес и болка, ми помогна да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога! Така, че всяко зло - за добро! Преживял съм и други много тежки моменти в живота си, но не съм се оплаквал и отчайвал - а съм си правил изводите от това и съм продължавал напред! И последно ще кажа - човек с никаква финансова дисциплина! Може ли 15 години да си работил в такава компания(вероятно на висока заплата) и да си затънал в кредити до ушите?! И аз имам семейство и две пораснали вече деца, но кредит(освен от брат ми и то като млад) никога не съм вземал, и няма да взема от тия алчни лихвари(банките или други подобни)! Но нека да не го съдим него! Всеки отговаря само за себе си и трябва да внимава върху себе си! Хайде със здраве! Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 21-11-2023, 14:49 |
ici |
Публикувано на: 21-11-2023, 15:34
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18360 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Между другото бях член на БКП от '85 до '89. Работех в Кремиковци, учех във ВХТИ, комсомолският секретар напусна и трябваше да се избере нов. Имаше един от Мелник, началник смяна, болезнено амбициозен и за да не стане той, натикаха мен, а комсомолският секретар ставаше автоматично член на БКП.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Дърти Хари |
Публикувано на: 21-11-2023, 16:22
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 66 Регистриран на: 20.09.23 ![]() |
Някой е клонирал Асистентчето.
|
dvader |
Публикувано на: 21-11-2023, 16:27
|
||
![]() ![]() Име: Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5118 Регистриран на: 12.07.05 ![]() |
Трябва да уточним две неща: Първо, тия комунисти до един са били Българи. Съдейки по някои капиталисти сега, не било до политическа ориентация... Второ, то те китайците не са баш комунисти. Аз лично не бих ги мислил много-много, от глад няма да умрат. -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |