BG Development


Страници: (3) 1 [2] 3   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Links за стари и млади програмисти
webmoney
Публикувано на: 27-12-2008, 22:06
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 34
Регистриран на: 20.12.08



http://www.microsoft.com/downloads/Search....?displaylang=en

квото и да го мислим - това е извора! дърпате DirectX SDK и не ви трябва нищо повече за правене на игри! графика+музика+звуци+мрежи+вход-изход+сетъп абе половин гигабайт БЕЗПЛАТНО поне така беше допреди година - тва е! няма кво да добавя освен че трябва да си краднете отнякъде вижуъл студиото им както и MSDN-библиотеката icon_wink.gif


--------------------
Компютърен магазин и сервиз за компютри в Пловдив, принтери и офис-техника "D&E computers-Plovdiv". Добри Компютри на Добри Цени. Продажба на персонални компютри в Пловдив, части за тях, клавиатури, мишки, принтери, МФУ, скенери, процесори, дънни платки, DVD записвачки, мрежови и звукови карти, факс модеми, кабели, преходници, компютърна офис-техника, периферия, лаптопи, нотбуци PRESTIGIO, монитори SAMSUNG и други трудно-развалящи се марки.
изкупуване на webmoney(WMR, WME,WMZ), продажба и ремонт на компютри в Пловдив -
D&E Computers, тел: (032) 575 930
Продава Лаптопи, монитори в Пловдив скенери офис-техника и принтери в Пловдив и консумативи за тях.
PMEmail PosterUsers Website
Top
ici
Публикувано на: 27-12-2008, 22:16
Quote Post


Group Icon
Име: Луминантен Рептилоид
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 16628
Регистриран на: 06.06.04



QUOTE (webmoney @ 27-12-2008, 22:06)
... е извора! дърпате DirectX SDK и не ви трябва нищо повече за правене на игри! ... няма кво да добавя освен че трябва да си краднете отнякъде вижуъл студиото им както и MSDN-библиотеката  icon_wink.gif

Нормално мислене за М$ fen, краднете и това е. После к'во ще правиш играта? Руският канал? - Заразяваш с трояници и пускаш безплатно? Или ще си я смажеш с вазелин и ще си я пуснеш някъде?


--------------------
Remember kids, suicide is never the answer
PMEmail PosterUsers Website
Top
myventsi
Публикувано на: 28-12-2008, 09:10
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 600
Регистриран на: 08.11.07



...

Това мнение е било редактирано от myventsi на 10-10-2009, 11:13
PMEmail Poster
Top
H_A_L_F
Публикувано на: 28-12-2008, 16:24
Quote Post



Име: Антон Банчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1526
Регистриран на: 01.03.04



Най-малкото защото има безплатни алтернативи от други компании както и безплатната visual studio express... Това че най-удобното е платено не означава че трябва да се открадне.
PMEmail Poster
Top
myventsi
Публикувано на: 28-12-2008, 19:42
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 600
Регистриран на: 08.11.07



...

Това мнение е било редактирано от myventsi на 10-10-2009, 11:13
PMEmail Poster
Top
webmoney
Публикувано на: 12-01-2009, 08:06
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 34
Регистриран на: 20.12.08



QUOTE (myventsi @ 28-12-2008, 09:10)
QUOTE (ici @ 27-12-2008, 23:16)
QUOTE (webmoney @ 27-12-2008, 22:06)
... е извора! дърпате DirectX SDK и не ви трябва нищо повече за правене на игри! ... няма кво да добавя освен че трябва да си краднете отнякъде вижуъл студиото им както и MSDN-библиотеката  icon_wink.gif

Нормално мислене за М$ fen, краднете и това е. После к'во ще правиш играта? Руският канал? - Заразяваш с трояници и пускаш безплатно? Или ще си я смажеш с вазелин и ще си я пуснеш някъде?

Не, защо? Ако направи читава игра на крадените среди, после може да си ги купи, да прекомпилира играта на тях и хоп. То дори това е по-добър подход, за аматьорите, защото няма да се налага да стрелят в тъмното.

естествено! какъв е проблемът да се прекомпилира готовата игра с легална версия на Студиото! но това вече след като играта е оценена като продаваема! не мисля че хилядите български студенти по информатика са съгласни да плащат годишната си стипендия за да си купят веднага легално Студио от страх ака-ики-ици... (или кой беше писал там забравих му името) да не им завре някъде нещо че и намазано с вазелин... резил, майна! купувайте бързо легален софтуер че да не дойдат инспектори-хомосексуалисти!

Това мнение е било редактирано от webmoney на 12-01-2009, 08:08


--------------------
Компютърен магазин и сервиз за компютри в Пловдив, принтери и офис-техника "D&E computers-Plovdiv". Добри Компютри на Добри Цени. Продажба на персонални компютри в Пловдив, части за тях, клавиатури, мишки, принтери, МФУ, скенери, процесори, дънни платки, DVD записвачки, мрежови и звукови карти, факс модеми, кабели, преходници, компютърна офис-техника, периферия, лаптопи, нотбуци PRESTIGIO, монитори SAMSUNG и други трудно-развалящи се марки.
изкупуване на webmoney(WMR, WME,WMZ), продажба и ремонт на компютри в Пловдив -
D&E Computers, тел: (032) 575 930
Продава Лаптопи, монитори в Пловдив скенери офис-техника и принтери в Пловдив и консумативи за тях.
PMEmail PosterUsers Website
Top
ljubo
Публикувано на: 12-01-2009, 16:15
Quote Post



Име: Любомир Янчев
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 686
Регистриран на: 03.09.07



Само не разбирам каква е тази възхвала на Visual Studio icon_confused.gif
Толкова ли им е трудно на тези студенти да използват някой друг компилатор icon_confused.gif
Какво, няма да им има няколко иконки с който си правят нещата по-лесно?!

Аз лично съм начинаещ, много начинаещ, състезател съм, не много добър..
До сега винаги съм писал на компилатора DevCpp.. И "играта" си пиша на него...
Единственото, което трябва да направите за да си подкарате OGL, DX библиотеките е да ги инсталирате и да сложите някви шитни на линкъра...

DevCpp напълно безплатен.. Не го рекламирам нито пък ви го налагам.. Просто имам чувството, че според вас само Visual Studio e компилатор.. Това е тъпо...
Да не говорим, че аджеба си имате конзоло и 1 notepad, които са ви перфектни за кодене...
PMEmail Poster
Top
Stancho
Публикувано на: 13-01-2009, 09:51
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 471
Регистриран на: 22.08.05



DevCPP-то е добър като за начало, но от много години вече не се разработва. А дебъгера няма да го коментирам - под всякаква критика... Но за малки и непретенциозни проекти става.


--------------------
Spartans never die.
They just go to hell to regroup.
"No matter what you want to do, there is almost certainly a way to do it in C++." - Scott Meyers
PMEmail Poster
Top
ljubo
Публикувано на: 13-01-2009, 13:57
Quote Post



Име: Любомир Янчев
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 686
Регистриран на: 03.09.07



Аз не хваля Дев... Въпросът е такъв, че аджеба тези, които горе се карат едно си знаят и едно баят..
Задължително ли е да има дебъгер?

Просто не схващам защо мислите, че има само Visual Studio и само на него може да се коди..

Поздрави и боозъ, Любо!
PMEmail Poster
Top
corwin
Публикувано на: 19-12-2009, 22:07
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 345
Регистриран на: 12.12.09



Определено -> http://nehe.gamedev.net (за Open GL)

Примерни тулове: http://www.ogre3d.org/wiki/index.php/AssemblingAToolset

За "Unreal" сте чували нали - "It’s Yours..." "For Free." - http://www.udk.com/download.html



"Do not trouble trouble till trouble troubles you."
A saying in Maule, Tear


--------------------
doing things changes things
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0