BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] ( Първото ново мнение ) |
SuN |
Публикувано на: 29-09-2024, 20:43
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Взех две. Мислех, че ще се разочаровам много като ги пробвам, но се навих да си взема и втора батерия да се ползват едновременно. Жалко е, че не може да се ползват навън под дъжда, иначе щеше да е добра алтернатива на скъпите фенерчета.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
ici |
Публикувано на: 29-09-2024, 20:51
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
Има такива батерии: https://www.einhell.bg/p/4511618-18v-3-0ah-...ed-pxc-plus-a1/
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 29-09-2024, 21:21
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Това звучи добре от гледна точка на безопасността, но не ми звучи като да препоръчват да се ползват в дъжд.
Зарядът е малък. Моята батерия е 5.2ah. Може би ще работи около 20 часа на 280lm, което бие всичко, което имам за вътрешна употреба. Мислех да си взема по-голяма батерия Това мнение е било редактирано от SuN на 29-09-2024, 21:22 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
ici |
Публикувано на: 30-09-2024, 04:12
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
IP57 означава че баттерията е тествана 30 мин на 1м дълбочина.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 30-09-2024, 10:46
|
Да, но при пълно потапяне на батерията без работещ инструмент. За инструментите такава защита от вода не са написали, но ако все пак се намокри - батерията се защитава като се изключва.
Няма ли реклама как деца си играят във ваната и светят под вода с фенера, значи и за дъжд няма да стане. Аз вече си харесах фенер за дъжд. Или marauder mini на olight, или нещо на fenix със стандартни батерии. -------------------- Само аз не троля.
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] |