BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
TsankoStefanov |
Публикувано на: 16-02-2023, 15:15
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 16.02.23 ![]() |
Здравейте.
Имам уебсайт - onlinemedicine.bg В него, на първоначалната страница, се визуализират блог публикации от различни категории. Въпросът е - как мога да добавя още една категория, така че при публикуване на нови текстове, те да се показват и на първоначалната страница, както става и с другите категории. Новата категория ми е създадена, има написани два текста, но не мога да направя така че да се виждат на първоначалната страница. Сайтът е Уърдпрес, използвам елементор за построяване на страници. Предполагам, че нещата ще се случат чрез редактиране на първата страница с елементор, но не знам как да направя така, че новата категория да се визуализира. Благодаря предварително за вашата помощ! |
devil |
Публикувано на: 16-02-2023, 18:29
|
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1540 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Това, че е направен с Елементор (за мен конкретно - изключително кофти избор) хубаво, но си трябват подробности за по-конкретен отговор. Иначе, тук има някакво решение.
-------------------- |
TsankoStefanov |
Публикувано на: 16-02-2023, 19:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 16.02.23 ![]() |
Здравейте. Прегледах линка и благодаря. Изпълних стъпките, но... Post Carousel го дава с катинарче и не мога да го преместя с drag and drop. Не знам защо го дава с катинарче, използвам Елементор Про. Явно не е това начинът, по който са го направили.
Ако мога да дам повече информация, за да ме насочите как да го направя, с радост ще я предоставя. Сърдечни поздрави! |
devil |
Публикувано на: 16-02-2023, 19:55
|
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1540 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Изглежда, това което съм написал по-горе е външен плъгин (моя грешка). Това обаче (от видеото) е елемент на Elementor-а (малко тафтология се получи), които присъства във Pro версията. С него би трябвало да стане.
-------------------- |
TsankoStefanov |
Публикувано на: 16-02-2023, 20:34
|
Малко омазах дизайна, но експериментът е успешен! Много благодаря. По-късно ще се опитам да оправя проблема с дизайна.
Сърдечни поздрави! |
jojoslavi |
Публикувано на: 23-04-2023, 07:52
|
![]() Име: Станислав Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 13 Регистриран на: 08.07.09 ![]() |
Здравейте!
Разгледах сайта и мисля, че дизайна си е наред. Какво казвате, че сте омазали? Имате ли нужда от помощ? -------------------- Изработка на сайт от SLVDesign София.
Изработваме всякакъв тип сайтове по Ваше желание с персонализирани функционалности. Разгледайте портфолиото ни и изпратете запитване. slvdesign.com |
![]() |
![]() ![]() ![]() |