BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Въпрос за обучение по Уеб/Графичен дизайн, Съвет за академия
lullu
Публикувано на: 15-01-2017, 19:02
Quote Post

Име: Мария
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Здравейте icon_smile.gif

Първо, извинявам се ако мястото на темата не е тук, но не бях сигурна къде да пиша. Занимавам се със front-end dev от няколко години и бих искала да мина в по-дизайн насочена професия. Нещо като уеб дизайн icon_smile.gif Търсих академия/училище където да се учи цветознание, продуктите на Adobe и други неща нужни за тази професия. Попаднах на две места, но никъде в интеренет не намирам ревюта или споделени мнения от курсисти.

Става дума за itstep: itstep.bg
и designacademy.bg

И двете си приличат по програма и цена...не съм сигурна обаче за качеството на обучение.
Ще съм благодарна, ако някой сподели.

Благодаря

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:16
PMEmail Poster
frozener
Публикувано на: 29-01-2017, 09:06
Quote Post

Име:
Ранг: Почетен член

QUOTE (lullu @ 15-01-2017, 19:02)
Здравейте icon_smile.gif

Първо, извинявам се ако мястото на темата не е тук, но не бях сигурна къде да пиша. Занимавам се със front-end dev от няколко години и бих искала да мина в по-дизайн насочена професия. Нещо като уеб дизайн icon_smile.gif Търсих академия/училище където да се учи цветознание, продуктите на Adobe и други неща нужни за тази професия. Попаднах на две места, но никъде в интеренет не намирам ревюта или споделени мнения от курсисти.

Става дума за itstep:  itstep.bg/
и designacademy.bg

И двете си приличат по програма и цена...не съм сигурна обаче за качеството на обучение.
Ще съм благодарна, ако някой сподели.

Благодаря

Графичен дизайн в университет, защото извън университета не се учи добре. Човек трябва първо да развива визуалното мислене и да научи основните концепции като композиция форма цветове и типография Точно в Графичния дизайн се учи и малко за как да си правиш собствени letterings. Тези умения не се научават добре само чрез учене на UI/UX курсове. UX-а е толкова обширен, че трябва да се сглоби качествена университетска програма.

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:16
PMEmail Poster
mobilen
Публикувано на: 09-02-2017, 21:48
Quote Post

Име:
Ранг: Посетител

Във университета нищо няма да научиш,обучението им е на ниво 19век,виж тук aula.bg или тук softacademy.bg icon_smile.gif

Бележка от модератора: бяха съкратени линковете.

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:22
PMEmail PosterUsers Website
yavoni
Публикувано на: 04-04-2017, 14:40
Quote Post

Име:

Здравейте, искам да се запиша на курс по убе дизайн (за по-напреднали, не за въведение в HTML, CSS, JavaScript - имам практически познания). Попаднах на designacademy.bg/index.php?q=wd - тук курса е цяла година, материята, която обхваща е доста обширна, но никъде не намирам отзиви за тази академия. Успях да разбера, че за нея стои Нет Ит - които са сертифицирани ЦПО, но нищо повече.

Единственото друго място, което ми хвана окото е progressbg.net/web-design-advanced - часовете са почти наполовина и обхваща само front-end, но локацията и дните са ми по-удобни. Отново не намирам отзиви за тази школа.

Бихте ли изразили мнение или да дадете насоки. Благодаря!

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:24
PMEmail Poster
elenkov
Публикувано на: 10-04-2017, 15:21
Quote Post

Име: Николай

Защо не погледнеш it-academy.bg карах курс при тях преди време и останах доволен. Попринцип много зависи и от лектора и колко човека е групата, защото така ще ти обърнат повече внимание.

Поздрави,
Ник

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:25

--------------------
PMEmail Poster
PureEvil
Публикувано на: 10-04-2017, 17:14
Quote Post

Име: Атанас Митрев

Ало модераторите- банвайте ги тия спамери докато е време, че гледайте как се клонират!

--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
stewie
Публикувано на: 10-04-2017, 21:33
Quote Post

Име:

QUOTE (elenkov @ 10-04-2017, 16:21)
Защо не погледнеш it-academy.bg карах курс при тях преди време и останах доволен. Попринцип много зависи и от лектора и колко човека е групата, защото така ще ти обърнат повече внимание.

Поздрави,
Ник

Явно не ме разбра от първото видео. Ето ти още едно да обясня какво мисля за спамерите като теб : https://www.youtube.com/watch?v=eTjOUMGd6WA
PM
elenkov
Публикувано на: 11-04-2017, 07:29
Quote Post

QUOTE (stewie @ 10-04-2017, 21:33)
QUOTE (elenkov @ 10-04-2017, 16:21)

Поздрави,
Ник

Явно не ме разбра от първото видео. Ето ти още едно да обясня какво мисля за спамерите като теб : https://www.youtube.com/watch?v=eTjOUMGd6WA

Не е нужно да ме хапеш, когато не съм разбрал.
Опитвах се да изразя мнение, за да помогна, а не да разводнявам темата.

Поздрави,
Ник

--------------------
PMEmail Poster
stewie
Публикувано на: 11-04-2017, 12:18
Quote Post

Име:

Ако си следил форума трябва да си разбрал, че всеки който спомене име на академия с първите си постове автоматически бива подгонен с факли и вили. Ако не ти е била това целта - поднасям моите извинения icon_smile.gif
Регват се да рекламират школи, курсове, някакви далавери с цел бързо забогатяване и прочие.
PM
elenkov
Публикувано на: 12-04-2017, 08:01
Quote Post

QUOTE (stewie @ 11-04-2017, 12:18)
Ако си следил форума трябва да си разбрал, че всеки който спомене име на академия с първите си постове автоматически бива подгонен с факли и вили. Ако не ти е била това целта - поднасям моите извинения icon_smile.gif
Регват се да рекламират школи, курсове, някакви далавери с цел бързо забогатяване и прочие.

Приемам извиненията и спираме разводняването icon_smile.gif
Дано съм бил полезен на някой..

Поздрави,
Ник
ПП - Между другото има страшно много школи.. не знам тия хора как успяват да съберат курсисти icon_lol.gif

--------------------
PMEmail Poster
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0