BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
lullu |
Публикувано на: 15-01-2017, 19:02
|
Име: Мария Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 07.03.14 |
Здравейте
Първо, извинявам се ако мястото на темата не е тук, но не бях сигурна къде да пиша. Занимавам се със front-end dev от няколко години и бих искала да мина в по-дизайн насочена професия. Нещо като уеб дизайн Търсих академия/училище където да се учи цветознание, продуктите на Adobe и други неща нужни за тази професия. Попаднах на две места, но никъде в интеренет не намирам ревюта или споделени мнения от курсисти. Става дума за itstep: itstep.bg и designacademy.bg И двете си приличат по програма и цена...не съм сигурна обаче за качеството на обучение. Ще съм благодарна, ако някой сподели. Благодаря Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:16 |
frozener |
Публикувано на: 29-01-2017, 09:06
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 941 Регистриран на: 30.01.11 |
Графичен дизайн в университет, защото извън университета не се учи добре. Човек трябва първо да развива визуалното мислене и да научи основните концепции като композиция форма цветове и типография Точно в Графичния дизайн се учи и малко за как да си правиш собствени letterings. Тези умения не се научават добре само чрез учене на UI/UX курсове. UX-а е толкова обширен, че трябва да се сглоби качествена университетска програма. Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:16 |
||
mobilen |
Публикувано на: 09-02-2017, 21:48
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 54 Регистриран на: 01.09.14 |
Във университета нищо няма да научиш,обучението им е на ниво 19век,виж тук aula.bg или тук softacademy.bg
Бележка от модератора: бяха съкратени линковете. Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:22 |
yavoni |
Публикувано на: 04-04-2017, 14:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 04.04.17 |
Здравейте, искам да се запиша на курс по убе дизайн (за по-напреднали, не за въведение в HTML, CSS, JavaScript - имам практически познания). Попаднах на designacademy.bg/index.php?q=wd - тук курса е цяла година, материята, която обхваща е доста обширна, но никъде не намирам отзиви за тази академия. Успях да разбера, че за нея стои Нет Ит - които са сертифицирани ЦПО, но нищо повече.
Единственото друго място, което ми хвана окото е progressbg.net/web-design-advanced - часовете са почти наполовина и обхваща само front-end, но локацията и дните са ми по-удобни. Отново не намирам отзиви за тази школа. Бихте ли изразили мнение или да дадете насоки. Благодаря! Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:24 |
elenkov |
Публикувано на: 10-04-2017, 15:21
|
Име: Николай Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 10.04.17 |
Защо не погледнеш it-academy.bg карах курс при тях преди време и останах доволен. Попринцип много зависи и от лектора и колко човека е групата, защото така ще ти обърнат повече внимание.
Поздрави, Ник Това мнение е било редактирано от SuN на 10-04-2017, 19:25 -------------------- |
PureEvil |
Публикувано на: 10-04-2017, 17:14
|
Име: Атанас Митрев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 5268 Регистриран на: 21.02.04 |
Ало модераторите- банвайте ги тия спамери докато е време, че гледайте как се клонират!
-------------------- <?php die("WTF"); ?>
|
stewie |
Публикувано на: 10-04-2017, 21:33
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 7350 Регистриран на: 14.07.16 |
Явно не ме разбра от първото видео. Ето ти още едно да обясня какво мисля за спамерите като теб : https://www.youtube.com/watch?v=eTjOUMGd6WA |
||
elenkov |
Публикувано на: 11-04-2017, 07:29
|
||||
Име: Николай Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 10.04.17 |
Не е нужно да ме хапеш, когато не съм разбрал. Опитвах се да изразя мнение, за да помогна, а не да разводнявам темата. Поздрави, Ник -------------------- |
||||
stewie |
Публикувано на: 11-04-2017, 12:18
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 7350 Регистриран на: 14.07.16 |
Ако си следил форума трябва да си разбрал, че всеки който спомене име на академия с първите си постове автоматически бива подгонен с факли и вили. Ако не ти е била това целта - поднасям моите извинения
Регват се да рекламират школи, курсове, някакви далавери с цел бързо забогатяване и прочие. |
elenkov |
Публикувано на: 12-04-2017, 08:01
|
||
Приемам извиненията и спираме разводняването Дано съм бил полезен на някой.. Поздрави, Ник ПП - Между другото има страшно много школи.. не знам тия хора как успяват да съберат курсисти -------------------- |
||
Страници: (2) [1] 2 |