BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
ka64ei |
Публикувано на: 21-07-2009, 08:24
|
Име: Виктор Бойчев Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 98 Регистриран на: 19.09.05 |
Един почти завършен сайт пускам. Сега след отпуската ще довършим и английската версия.
Как ви се струва http://www.phoenixprogress.bg/ -------------------- Участвам в надпреварата с този сайт: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
|
ici |
Публикувано на: 21-07-2009, 09:25
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18722 Регистриран на: 06.06.04 |
Ами странно изглежда, тук обикновено пускат за мнение сайтове в които в една страница има поне три фамилии шрифтове комбинирани със всякакви размери. Освен това липсват поне половината ефекти на шопа които можеш да видиш на палитрата без да се задълбаваш в четене на документации...
На мен ми харесва много, само синята снимка не влиза в гамата, трябва да е сепия или с някакъв зелен тон. -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
crazylazar |
Публикувано на: 21-07-2009, 09:27
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 79 Регистриран на: 26.01.07 |
Цветово не ми се връзва менюто с тоя сив hover
Защо подменютата не са с разделител и защо са центрирани след като главните са ти в ляво След опашката на пауна (логото ти) ми е малко пусто .... опитай др. варянт там Не съм фен на дроп-дауните за език, но ти си знаеш. Според мен просто текст ще седи по-добре там На това "подробно»" му измисли някакъв подходящ стил (тово важи и за останалите линкове) и не го забутвай толкова в дясно. Снимките ще стоят по-добре с някоя финна рамчица. Успех -------------------- |
tkulev |
Публикувано на: 21-07-2009, 09:46
|
Име: Тихомил Кулев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2312 Регистриран на: 19.02.06 |
Здравей, дизайна е хубав харесва ми.
Ето и моите забележки: - логото ми се губи, трябва да се откроява повечко. - Горното меню едвам се забелязва. Отдели го в отделен блок (цветови или с някаква рамка или нещо подобно). - Тоя селек за езиците е тъп, направи го с флакчета, които не мърдат. - В горния пост вече ти казаха за сивото на овър на менюто, нещо не се връзва. - За Нас се пише За нас. - Добре е там където менюто е с под-меню да има някаква стрелкича, та човек да се ориентира, че има още нещо. Поздрави. Това мнение е било редактирано от tkulev на 21-07-2009, 09:52 -------------------- |
X7r3M1s7a |
Публикувано на: 21-07-2009, 12:51
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 823 Регистриран на: 18.08.06 |
Съгласен съм с tkulev, като аз бих добавил, че някой друг по-свеж цвят ще дойде добре. Или пък кафявото да е с някакъв gradient - лек.
Като цяло ми напомня на polish-like-layout |
breaky |
Публикувано на: 21-07-2009, 15:42
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 80 Регистриран на: 17.09.05 |
Лей-аута не е лош... Малко повечко внимание ако му обърнеш ще е добре...
Под "ПРОИЗВОДИТЕЛИ" има прекалено много празно място, в сравнение с другите заглавия. При "ПАРТНЬОРИ" има някакъв отстъп.. при някои няма.. абеее... Иначе хубаво има въздух около повечето елементи.. ама дай му малко повечко ajustment Логото ако е твое - премисли го пак защотот е ужасно... Ако не е твое - кажи им, че е ужасно от мен Тоя доминиращ калено-керамичен цвят не ми допада мн.. знам, че е за мебели, но и по-добро решение мисля, че може да се намери Успех... П.С. @ici: Не мога да ви разбера защо толкова искате монохроматични, еднакви, скучни, засивени сайтове... В смисъл тук наистина се пускат много безобразия, но използваните умрено и на място ефектите, правят нещата много по приятни! Това мнение е било редактирано от breaky на 21-07-2009, 15:44 |
Nex |
Публикувано на: 21-07-2009, 17:30
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 172 Регистриран на: 13.07.05 |
Малко е скучно като визия, но пък се използва лесно. Като гледам логото клиента едва ли е очаквал повече от това което си направил
-------------------- ъхъммм ... да ... тва е
|
ka64ei |
Публикувано на: 21-07-2009, 20:31
|
Име: Виктор Бойчев Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 98 Регистриран на: 19.09.05 |
Логото не е мое, клиента си го донесе, както и всички снимки.
Мерси за коментарите и градивната критика, при наличие на малко свободно време може да коригирам тук-там -------------------- Участвам в надпреварата с този сайт: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
|
Noxy |
Публикувано на: 20-08-2009, 16:10
|
Име: Кирил Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 162 Регистриран на: 09.12.05 |
Горе в ляво при логото... има какво да поработиш... изглежда странно
Направи така че логото да е част от сайта Това мнение е било редактирано от Noxy на 20-08-2009, 16:10 -------------------- |
_sasho |
Публикувано на: 20-08-2009, 17:44
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 37 Регистриран на: 01.05.08 |
Дизайна е правен от програмист
|
Страници: (2) [1] 2 |