BG Development

Страници: (28) « първа ... 26 27 [28]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Годишни технически прегледи
SuN
Публикувано на: 10-09-2024, 22:51
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

QUOTE (Антон Яначков @ 10-09-2024, 20:54)
QUOTE (SuN @ 10-09-2024, 10:06)
Няма данни да съм боледувал от КОВИД. Имах само една лека настинка с температура, но това беше от друго.

Абе спомням си аз, че имаше една лека настинка за няколко седмици и даже се молеше да те тресне Ковида или маймунската шарка, та да се свършат мъките ти.
Справка тук!
Но като цяло си прав. За цялата Ковид пандемия си се размрънкал само веднъж, което означава, че си еволюирал почти до белоглав лешояд. Белоглав, защото само такива се срещат в България.

Ще те разочаровам, ама май тоя период горе-долу съвпада с периода, когато един колега се отърва от един проект и оставиха всичко на мен. Със сигурност не съм имал предвид медицински вирус. И не продължи няколко седмици, а няколко години icon_lol.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 10-09-2024, 23:25

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (28) « първа ... 26 27 [28]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0