| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (3) 1 2 [3] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| ici |
Публикувано на: 10-09-2025, 08:11
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18938 Регистриран на: 06.06.04 |
Аз имам таблето-лаптоп с N100. Lenovo Ideapad Duet 3. Използвам го основно за ютуп, седи ми до спалнята за да ме приспива, но го нося и когато съм отпуска или когато ходя в офиса. С eclipse/cmake/gcc/clang работи чудесно, но той има и писалка с 1024 нива на натиск и с Krita, InkScape или ArtRage си е напълно достоен, ако искаш да надраскаш нещо. Към него имам блутут клавиатура и мишка, компактен USB/HDMI дисплей 17" Verbatim, power bank 40Ah/100W, "докинг станция" с hdmi, 2 x USB и Ethernet, външно DVD на USB, външен SSD харддиск 1TB. Така мога да си сглобя каквото ми трябва или да нося само това което ми трябва в мъничка раничка. Сигурно сумарно съм дал около 2000лв, което е колкото нормален лаптоп, но така е по-удобно, иначе служебно на всеки три/четири години дават Lenovo ThinkPad, но той ми седи в къщи или на вилата на бюрото и не го местя.
Това мнение е било редактирано от ici на 10-09-2025, 08:12 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
| fujimaina |
Публикувано на: 10-09-2025, 20:42
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 28 Регистриран на: 25.05.25 |
Dell Wyse AMD G-T56N също няма вентилатори
И също може да се кънектва към интернет. Пък и 16 вата си е доста малко ( това са две енергоспестяващи крушки.) Има USB 3.0 което не означава че толкова стар. Ако беше само с USB 2.0 тогава шеше да е лошо. Към USB 3.0 може да се свърое външен хард диск и да се чете/записва на него. Но всичко зависи от процесора. Всъщност процесора е най-голямото ограничение. Според ChatGPT няма никакъв вариант за овърклок и разни модове. Това мнение е било редактирано от fujimaina на 10-09-2025, 20:46 |
| SuN |
Публикувано на: 10-09-2025, 20:56
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13305 Регистриран на: 27.01.05 |
Явно ги разбираш нещата. Купувай смело и да приключваме темата, а?
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| fujimaina |
Публикувано на: 10-09-2025, 21:00
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 28 Регистриран на: 25.05.25 |
Просто питам ChatGPT за почти всичко. Няма нещо за което да не съм го питал. Очевидно за ИТ всичко знае.
Интересно ми е дали ще му тръгне Windows 7 Super Lite. |
| devil |
Публикувано на: 10-09-2025, 21:45
|
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1545 Регистриран на: 17.05.04 |
Той може да изглежда, че знае всичко, но дали това всичко, което ти казва е 100% вярно? Не мисла..
-------------------- |
| fujimaina |
Публикувано на: 10-09-2025, 22:17
|
||
|
Аз винаги проверявам това което казва. Има допълнителни начини като google например Факт е че компютъра е стар, но от това което четох в интернет ще е доста слабо за десктоп машина. https://forums.atariage.com/topic/286840-de...rce=chatgpt.com |
||
Страници: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |