BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (3) [1] 2 3 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
korsarq |
Публикувано на: 25-02-2019, 09:58
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 367 Регистриран на: 30.11.16 ![]() |
Сложих си subversive на еclipse, но при комитване игнорира bins,libs и подобни.. и трябва първо да им дам "add to version control" и след това commit..Как да го направя да не ги игнорира тези?
|
Gamma Goblin |
Публикувано на: 25-02-2019, 10:05
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4014 Регистриран на: 21.02.18 ![]() |
ибаси, още ли има динозаври дето ползват това
|
lucky |
Публикувано на: 25-02-2019, 10:33
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 749 Регистриран на: 05.08.17 ![]() |
Сигурно са в svnignore списъка. Може би в Preferences на plugina в Eclipse или като property на самото репозитори. Помня, че аз така ги слагах навремето. Обаче, тези директории като цяло не им е работа да ги комитваш така или иначе. Binary файлове не са добър кандидат за version control.
|
korsarq |
Публикувано на: 25-02-2019, 10:40
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 367 Регистриран на: 30.11.16 ![]() |
В window->preferences->Team->Ignored Resources съм махнал отметките на .а и .о no пак ги игнорира
|
Rabin |
Публикувано на: 25-02-2019, 10:40
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1866 Регистриран на: 20.12.12 ![]() |
Mного по-удобно е от Гит! -------------------- Цитат: "Споделете тази страница
Разкажете на всички. Споделете тази страница с приятелите и семейството си." tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly |
||
stewie |
Публикувано на: 25-02-2019, 11:19
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 7350 Регистриран на: 14.07.16 ![]() |
Ко за SVN-a ве ?! |
||
Lachezar |
Публикувано на: 25-02-2019, 13:00
|
||
![]() Име: Лъчезар Добрев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2766 Регистриран на: 10.11.04 ![]() |
Виж да не би директориите, които не се виждат да са маркирани като Derived. Това става в Properties/Resource на съответната директория. Еклипс по подразбиране изключва от синхронизацията ресурси, които са Derived, това са обикновено резултати от компилацията. Когато създадеш проект, или му промениш Build Path директориите, които са настроени да са Output Folder получават маркер Derived. Някои плъгини маркират някои папки като Derived, в зависимост от тяхната функция. -------------------- И'м ватцхинг ъоу...
|
||
Gamma Goblin |
Публикувано на: 25-02-2019, 13:45
|
||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4014 Регистриран на: 21.02.18 ![]() |
да бе, затова всичко живо мина на гит Един път тругнах да сваля, томката през официалния свн - еми нема такова бавно животно, с лъжица да го бех носил сорса по-бързо щеше да стана. Накрая ми писна и си го свалих през гит огледалото. Много по-бързо, лесно и удобно. Това мнение е било редактирано от Gamma Goblin на 25-02-2019, 13:46 |
||||
Rabin |
Публикувано на: 25-02-2019, 14:01
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1866 Регистриран на: 20.12.12 ![]() |
Oрата са кат овцете ве баце. Завий му лайно в целофан, и брой пачките. Един приятел се занимава с маркетинг. Сериозно разправя, че плащали на произволна пача известна от Брадърите - само да се тагне у Гейбука от някой магазин. Плащат на кифлата над 1000 лева за такова нещо. После другите овце се стичат като лавина.
Бачкал съм с 5-6 вида сорс контрол. Гит ми е най-изнервящ и неудобен. Продукт, на който липсват елементарни функционалности. Примерно не мога да си дръпна сорса ако само един файл не е синхронизиран. Няма ГУИ да го изключиш, ми теглим чоп и който изтегли късата клечка пише .gitignore. После си го разменяме. В СВН си седи червеничко, и не ти дреме. За Гит прилагаш 10 вида хакове и чупки, само и само да си свършиш работа. Хеле пък с бранчовете кви са лайна - само с това ми отива половината работен ден! Не съм забелязал останалите да са бавни. Нещо не ти е била на ред връзката. Изобщо мразя софтове на които ти им чиракуваш, не те на тебе. Книгата за конзолен Гит е 800 страници. Библията не знам, ама обемът ѝ е подобен. И тая простотия с локалното репо сигурно ще пукна, ама няма да я осмисля до края на дните си. Комитваш на локално репо, баси простотията! Това мнение е било редактирано от Rabin на 25-02-2019, 14:06 -------------------- Цитат: "Споделете тази страница
Разкажете на всички. Споделете тази страница с приятелите и семейството си." tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly |
Gamma Goblin |
Публикувано на: 25-02-2019, 14:09
|
||
Точно пък локалното репо е супер яко. От всичките неща на гита ползвам само add/commit/push/pull/checkout и супер рядко reset ![]()
commit-ваш и пулваш - кое му е сложното ? или пък го stash-ваш
Това мнение е било редактирано от Gamma Goblin на 25-02-2019, 14:11 |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |