BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Mikhail |
Публикувано на: 12-11-2023, 23:37
|
Име: Михаил Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 12.11.23 ![]() |
Искам да споделя с вас програмата, от която аз самият използвам. Може би ще ви е полезно.
Програмата е създадена от руски екип за разработчици. Наречен Xevil. Постоянно се актуализира и усъвършенства. Това е най-добрата програма за заобикаляне на защитата от спам и ботове в интернет. Xevil разпознава и заобикаля такива популярни типове Captcha като: Google Recaptcha, Yandex Captcha, Facebook Captcha, Captchas.net, Solve Media, Vkontakte Captcha, Bing (Hotmail) Captcha и над 8400 други вида. Може да се използва за различни задачи. Можете да купите тук - http://botmasterru.com/buy_xevil/ Това мнение е било редактирано от Mikhail на 12-11-2023, 23:40 |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 13-11-2023, 00:11
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 662 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
Не знам брат - ти си знаеш!
![]() -------------------- Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.
--- Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил. |
Дон Реба |
Публикувано на: 13-11-2023, 07:14
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10046 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
браво, не само си преодолял защитата за да си пуснеш рекламата, ами дори си се включил в няколко от дискусиите, наистина никой бот до сега не е правил това, много иновативно и заслужава похвала. но софтуера няма да го купя , не ме интересува
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |