BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
akrachev |
Публикувано на: 23-08-2024, 15:09
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1092 Регистриран на: 27.11.09 |
Прави ми впечатление, че не съм видял тема някой да е надъхан да прави Стартъп.
Участвали ли сте/участвате ли в такива неща и как ви се отразява? -------------------- |
maniaka099 |
Публикувано на: 26-08-2024, 22:25
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 5 Регистриран на: 24.04.24 |
Това начинание изисква много пари и труд.
Но примерно с chatGPT ако се напъне човек може да стане бързо. Аз с негова помощ си правя бизнес плановете. |
Дон Реба |
Публикувано на: 27-08-2024, 07:54
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10284 Регистриран на: 11.11.06 |
като бях сукалче с жълто около устата си направих цифров осцилоскоп, тогава още нямаше достъпни такива неща на пазара и веднага се изви опашка от желаещи да им направя. аз се хванах ентусиазирано, и разбира се нищо не излезе - правенето на производство не е като правенето на хобистки изделия.
|
akrachev |
Публикувано на: 27-08-2024, 11:43
|
||
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1092 Регистриран на: 27.11.09 |
Не знам дали знаеш, но навремето двама младежи Хюлед и Пакърд също направили осцилоскоп и решили да го продават. А относно парите и времето, и аз се убедих, че само с добро желание не става (друг е въпроса, че хвърлих 3 месеца нахалост). -------------------- |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 27-08-2024, 12:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10284 Регистриран на: 11.11.06 |
е явно аз съм бил по-сукалче от тях
|
DarkOne |
Публикувано на: 27-08-2024, 15:09
|
Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3705 Регистриран на: 30.01.04 |
Аз не съм правил стартъп, но няколко пъти правя иновации в съществуваща компания. Вълнуваща е срещата с първите потенциални клиенти, които в крайна сметка оформят и същността на продукта. Хубавото на това да иновираш в съществуваща компания е, че ако нищо не стане, няма драма - загубата се покрива от останалите продукти
-------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
rvc |
Публикувано на: 28-08-2024, 09:24
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2647 Регистриран на: 13.05.11 |
като чуя стартъп и бягам надалече баце - там искат да работиш по 25 часа деня и да нямаш личен живот.
|
thrawn |
Публикувано на: 28-08-2024, 14:11
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3690 Регистриран на: 17.01.17 |
Работиш в и правиш са леко различни от към стимул.
Когато го създаваш то ти си заинтересван да пробиеш, иначе си заинтересован само докато ти плащат. |
ici |
Публикувано на: 28-08-2024, 15:00
|
||
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
17 години бачках за такъв. Купувал съм софтуер и оборудване каквито си поисках и използвах технологии които си избера. Всяко по-късно свършване завършва в ресторант, а отпуските бяха двойно повече. Когато работата ми стана рутинна и назначиха счетоводител за CEO, напуснах. -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
||
SuN |
Публикувано на: 28-08-2024, 15:26
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Работата е мисия дадена ми от Бог, а заплащането е колкото той прецени*. * Тази година нямаше увеличение, но не съм се тръшкал. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Страници: (2) [1] 2 |