BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
der9 |
Публикувано на: 06-04-2021, 09:50
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 06.04.21 ![]() |
Привет, аз съм студент първи курс. Преди да вляза във ФМИ съм нямал досег с програмирането и изпитвам известни затруднения.Прикачвам домашното ми по ООП и бих бил благодарен да ми дадете насоки, съвети или линк към клипчета в YouTube, които биха ми помогнали с домашното. Благодаря предварително !
Прикачен файл ( Брой сваляния: 61 ) ![]() |
DarkOne |
Публикувано на: 07-04-2021, 06:28
|
![]() ![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3591 Регистриран на: 30.01.04 ![]() |
Кой води този предмет?
-------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
der9 |
Публикувано на: 07-04-2021, 09:34
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 06.04.21 ![]() |
Атанас Семерджиев води курса по ООП |
||
DarkOne |
Публикувано на: 07-04-2021, 17:27
|
![]() ![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3591 Регистриран на: 30.01.04 ![]() |
Намерих ето това видео, което мисля че ще ти бъде полезно: https://www.youtube.com/watch?v=otHKgE90zdY
Кефи ме този младеж ![]() -------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
der9 |
Публикувано на: 08-04-2021, 00:22
|
||
Благодаря Ви много ! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |