BG Development

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Plug & Play Solar Panel
SuN
Публикувано на: 29-09-2024, 20:43
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Взех две. Мислех, че ще се разочаровам много като ги пробвам, но се навих да си взема и втора батерия да се ползват едновременно. Жалко е, че не може да се ползват навън под дъжда, иначе щеше да е добра алтернатива на скъпите фенерчета.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 29-09-2024, 20:51
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
SuN
Публикувано на: 29-09-2024, 21:21
Quote Post

Group Icon
Име:

Това звучи добре от гледна точка на безопасността, но не ми звучи като да препоръчват да се ползват в дъжд.

Зарядът е малък. Моята батерия е 5.2ah. Може би ще работи около 20 часа на 280lm, което бие всичко, което имам за вътрешна употреба. Мислех да си взема по-голяма батерия icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 29-09-2024, 21:22

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 30-09-2024, 04:12
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

IP57 означава че баттерията е тествана 30 мин на 1м дълбочина.

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
SuN
Публикувано на: 30-09-2024, 10:46
Quote Post

Group Icon
Име:

Да, но при пълно потапяне на батерията без работещ инструмент. За инструментите такава защита от вода не са написали, но ако все пак се намокри - батерията се защитава като се изключва.

Няма ли реклама как деца си играят във ваната и светят под вода с фенера, значи и за дъжд няма да стане.

Аз вече си харесах фенер за дъжд. Или marauder mini на olight, или нещо на fenix със стандартни батерии.

--------------------
Само аз не троля.
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0