BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Call to undefined function, function blockinfo()
ROSката
Публикувано на: 18-03-2019, 21:48
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



здравейте, може да не е точно мястото тук, но не намерих във форума дискусии за wordpress - така че се извинявам. имам 2 въпроса, ако някой знае нещо и защо дава фатална грешка?!

и 2рия въпрос: Ако някой знае, защо ми дава грешка?
https://photos.google.com/search/_tra_/phot...vHrw9aGzSiiONIZ

Мерси много - Успех.

Това мнение е било редактирано от ROSката на 18-03-2019, 21:49


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 18-03-2019, 23:37
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2890
Регистриран на: 26.04.05





Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
ROSката
Публикувано на: 19-03-2019, 21:41
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



какво имаш в предвид? Или?...

Това мнение е било редактирано от ROSката на 19-03-2019, 21:51


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
3p0
Публикувано на: 19-03-2019, 23:13
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 672
Регистриран на: 18.06.05



Даваш линк към нещо несъществуващо?
Браузърът не може да покаже нещо, което не съществува.

Това мнение е било редактирано от 3p0 на 19-03-2019, 23:17


--------------------
Да залеем Рабина с вода от Перловска река
PM
Top
relax4o
Публикувано на: 20-03-2019, 01:16
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2420
Регистриран на: 04.04.07



Хаха, а аз си мисля, че въпроса му е защо линка дава грешка. icon_lol.gif icon_lol.gif


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
erazor
Публикувано на: 20-03-2019, 22:41
Quote Post



Име: Димитър
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 639
Регистриран на: 26.06.07



QUOTE (ROSката @ 19-03-2019, 21:41)
какво имаш в предвид? Или?...

Тия скрийншоти дето ги пускаш от photos.google.com и в тая и другата ти тема не се отварят.

PMEmail PosterICQ
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0