BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
IKARIS |
![]() |
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 12.11.21 ![]() |
Здравейте, може ли някой да ми помогне да реша тази задача? Много Благодаря!
![]() Програма с функция main() и избор чрез меню на функции за: Въвеждане от клавиатура на размерност (с проверка за коректност) и елементи на масив от цели числа AM(K) (K <= 30); Изчисляване на средно-аритметичното от числата в масива, които се делят без остатък на 5; Намиране на максималното положително число в масива и неговия пореден номер; Извеждане на екран на резултатите от съответното изчисляване, както и на въведените числа в масива (с подходящи текстове). |
Bender++ |
Публикувано на: 12-11-2021, 16:22
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 320 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
мога да ти помогна да ти я напиша на ръст, ц++ е умрела работа
Това мнение е било редактирано от Bender++ на 12-11-2021, 16:22 -------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
IKARIS |
Публикувано на: 12-11-2021, 17:04
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 12.11.21 ![]() |
Благодаря ,но на мен ми трябва на C++ |
||
thrawn |
Публикувано на: 12-11-2021, 19:29
|
||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3317 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
А, ми щом на теб ти трябва, си сядаш на задните части и си я пишеш както ти трябва... |
||||
samolet4e |
Публикувано на: 24-04-2022, 11:46
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 6 Регистриран на: 16.03.22 ![]() |
Знам, че е малко късно, но ето една реализация с vector<int>. Този вариант ми се струва по-удобен. Ако алокирам динамично масив с new, ще трябва да влача размера като аргумент на всяка функция (почти).
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |