BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Служителите на НАП биячи
akrachev
Публикувано на: 24-04-2024, 14:42
Quote Post

Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Гледам, че и журналистите и служителите на НАП са далече от джентълменското поведение

в Събота и аз ходих до София и някакъв келеш ми искаше 1 лев за цигари и се заканих да го бич, и човека изчезна - сигурно и аз съм прохванал от софийската аура.

Как се оправяте в София!

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
Bender++
Публикувано на: 24-04-2024, 21:36
Quote Post

Име:
Ранг: Редовен член

Нападжията е ебаси пендела. Обаче статията е страшно манипулативна и обвинява журналиста, след като от видеото е ясно как пеадлчето постоянно го напада и то в гръб. Ебаси жалкарите, ама то от крадци толкова

--------------------
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 24-04-2024, 22:42
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

QUOTE (akrachev @ 24-04-2024, 14:42)
...
Как се оправяте в София!

Трудно!

QUOTE (2022)
Изясни се самоличността на прокурорът, който днес бе блъснат от жардармерист в София. Това е 59-годишният Владислав Владимиров, съобщава Глас Нюз.

Той е прокурор в ВКП и ВАП. Повишен е до тези позиции през 2019 година. Преди това е работил в Апелативна прокуратура – София. Шофьорът, който го блъсна с автомобила си, е 33-годишният Владимир Захариев. Той е началник на група в Жандармерията.

По първоначална информация държавният обвинител е пресичал на червен светофар на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Христо Ботев", когато Захариев го блъска с личната си кола.
...
Владимиров бе откаран в болница с наранявания в областта на рамото.

"https://blitz.bg/stolitsa/stana-yasno-koy-e-prokurort-blsnat-ot-zhandarmerist-v-sofiya_news899132.html"

По бул. "Тодор Александров" не се кара с под 100, че може да те блъснат отзад и ще си виновен. icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 24-04-2024, 22:43

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
dvader
Публикувано на: 25-04-2024, 06:41
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: VIP

Всичко е ясно, жандармеристът е виновен.
Щеше да е повече интрига ако се бяха ударили два прокурора...

Това мнение е било редактирано от dvader на 25-04-2024, 06:41

--------------------
I find your lack of faith disturbing
PM
thrawn
Публикувано на: 25-04-2024, 07:56
Quote Post

Име:

... може да те блъснат отзад и ще си виновен.

Нали си на ясно, че това е глупост. Каквото и да правиш, ако те ударят от зад, то *и* този от зад е виновен - движил се е с *несъобразена* скорост (да не се бърка с превишена скорост).

Лично мен там са ме удряли защото спирам на светофар де...
PMEmail Poster
dvader
Публикувано на: 25-04-2024, 10:15
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: VIP

QUOTE (thrawn @ 25-04-2024, 07:56)
Нали си на ясно, че това е глупост.

user posted image

--------------------
I find your lack of faith disturbing
PM
SuN
Публикувано на: 25-04-2024, 10:15
Quote Post

Group Icon
Име:

Пълна глупост, ако гледаме текста в някакви листчета. Но Милен Цветков го екзекутираха, затова че е спрял на червено.

Не е нужно да се съгласяваш с мен, но моята философия ме пази от блъскане вече над 200ккм. Актове нямам - вчера ме провериха и съм чист icon_smile.gif

П.П.
По темата - най-вдъхновителните коментари, които четох е, че журналиста се бори за правото си да спира неправилно, а НАП-аджията е бил облечен със старата униформа за събиране на плащания. icon_smile.gif

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
thrawn
Публикувано на: 25-04-2024, 10:31
Quote Post

Име:

QUOTE (dvader @ 25-04-2024, 10:15)
QUOTE (thrawn @ 25-04-2024, 07:56)
Нали си на ясно, че това е глупост.

user posted image

Бе то, сарказъм, ама много хора не правят разлика между превишена и несъобразена скорост и съответно не вдяват защо в повечето актове за ПТП фигурира провинението несъобразена скорост.
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 25-04-2024, 11:13
Quote Post

Group Icon
Име:

...хора не правят разлика между превишена и несъобразена скорост...

Правят. Постоянно карат агресивно зад мен така, че дори със стоповете си да мога да им прочета номерата от замърсено странично огледало (защото левия им фар и габарит например не светят (действителен случай)).
... и съответно не вдяват защо в повечето актове за ПТП фигурира провинението несъобразена скорост.

Акт за превишена скорост се издава само с камери, които са сертифицирани. Никакви други средства за установяване на превишена скорост не се признават. Пише несъобразена скорост, защото това е вратичка, която законодателя си е оставил за да няма тромави процедури по правораздаване.
Не защото е правилно да бъде така. Така както не е правилно, че държавата нарочно не иска да взима мерки за спазването на пътните правила, а когато го прави е незаконно - от миналата година въведоха отнемане на кола (ако е собствена) или глоба за няколко ситуации, без убийство на пътя и "О, изненада!" - оказва се дискриминационен закон и умните искат да го махат. icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 25-04-2024, 11:15

--------------------
Само аз не троля.
PMEmail Poster
Антон Яначков
Публикувано на: 25-04-2024, 12:43
Quote Post

Име: Антон Яначков

QUOTE (SuN @ 25-04-2024, 11:13)
Акт за превишена скорост се издава само с камери, които са сертифицирани. Никакви други средства за установяване на превишена скорост не се признават. Пише несъобразена скорост, защото това е вратичка, която законодателя си е оставил за да няма тромави процедури по правораздаване.

Така е, превишена скорост се регистрира единствено с техническо средство, но несъобразената скорост е също пряко нарушение на закона за движение по пътищата. Всеки водач е длъжен да съобразява скоростта си на движение с конкретната пътна обстановка. Тоест, загубиш ли контрол над колата си, то със сигурност скоростта ти на движение е несъобразена с конретната пътна обстановка и следователно си виновен. Конретните причини за загубата на контрол над автомобила може да са много, но водача винаги е виновен, защото не ги е предвидил. Рязко спиране на автомобила пред теб е събитие което си длъжен да предвиждаш и съответно да съобразяваш дистанцията със скоростта на движение. Според мен е логично и справедливо. Ако на немски аутобан, на който по закон няма ограничение за скорост, ти се вейнеш в мантинелата, то пак ще ти напишат акт за несъобразена скорост. С други думи, издъниш ли се, отнасяш го!
PMEmail PosterUsers Website
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0