| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| Images |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:12
|
![]() Име: Ангел Вачев Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 35 Регистриран на: 24.07.07 |
Привет,
бих искал да ви представя сайта на ФОРМА дизайн и да получа мнения за реализацията и дизайна на проекта. Адреса е: ФОРМА дизайн -------------------- |
| Didonator |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:21
|
![]() Име: Някой си Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 479 Регистриран на: 23.01.07 |
Не знам за какво служат тези йероглифи горе ...
-------------------- "Windows Fatal Error - Installation complete"
|
| antubis |
|
![]() Име: Маруш Денчев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1808 Регистриран на: 21.06.05 |
Сайта е приличен бих казал. Не разбирам, защо на сайта пише "време до новия дизайн", а сега вие искате да коментираме .. какво? Това старият дизайн ли е или е новия и сте забравили брояча?
Иначе имате хубави дизайнерки Edit: @Didonator - правилна забележка - за какво са тия йероглифи? Това мнение е било редактирано от antubis на 24-07-2007, 11:26 -------------------- fuck their lack of originality and personality
fuck this travesty fuck this new norm fuck conformity -------------------------------- Denchev.me CakePHP Bulgaria |
| HerMuS |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:26
|
![]() Име: Деян Улевинов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 209 Регистриран на: 29.04.07 |
Това не са йероглифи, а глаголица
-------------------- |
| Images |
|
![]() Име: Ангел Вачев Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 35 Регистриран на: 24.07.07 |
"време до новия дизайн"
мисля че пише друго: "До старта на новата, разширена версия на сайта ни остават" Коментираме текущата версия а за Глаголицата - в началната страница е обяснено така: А текстовете под заглавията съдържат същия текст и са написани на обла глаголица, за която ще говорим по-късно. Това мнение е било редактирано от Images на 24-07-2007, 11:29 -------------------- |
| Sentinel |
|
||
![]() Име: Цветелин Павлов Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 647 Регистриран на: 03.06.05 |
не ти ли харесва и бекенд екипа Надписите на глаголица повтарят подзаглавията .. а азбуката е невероятно красива. ... -------------------- Michelangelo |
||
| antubis |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:36
|
||
![]() Име: Маруш Денчев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1808 Регистриран на: 21.06.05 |
Аз обединявам под дизайнерки и backend-a
@Images - Същия ... -------------------- fuck their lack of originality and personality
fuck this travesty fuck this new norm fuck conformity -------------------------------- Denchev.me CakePHP Bulgaria |
||
| Didonator |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:39
|
![]() Име: Някой си Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 479 Регистриран на: 23.01.07 |
Като идея глаголицата е добре ... но кой от нас чете глаголица ??
-------------------- "Windows Fatal Error - Installation complete"
|
| Images |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:39
|
||
Има много работа по сайта и така ще може да го пускаме на части. Това мнение е било редактирано от Images на 24-07-2007, 11:41 -------------------- |
||
| Sentinel |
Публикувано на: 24-07-2007, 11:44
|
||
![]() Име: Цветелин Павлов Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 647 Регистриран на: 03.06.05 |
от моята гледна точка глаголицата я пуснахме за да я популяризираме един вид .. от гледната точка на графичните дизайнери историята е друга, но ще си спестя да ги цитирам ... причини има, и вярвам че в следващата версия ще излезат наяве ..... всъщност аз наистина мисля че глаголицата е адски красива .... а и не е нужно да я четеш, просто и се наслаждавай -------------------- Michelangelo |
||
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » |
![]() ![]() ![]() |