BG Development

Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съобщение до детската градина в https://bgdev-free
OneOfTheMany
Публикувано на: 01-10-2024, 18:34
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

QUOTE (Антон Яначков @ 01-10-2024, 11:24)
Когато чета по-горните постове си задавам въпроса:
- Кой и защо се опитва да разпалва расова ненавист точно сега?
И отговора е очевиден - задават се избори и някой се опитва да свири по струната на страха и расовата омраза, за да си вдигне изборния резултат с някой глас.

Във форума на детската градина, тази елементарна провокация може и да даде някакъв резултат, но тук в този форум това е абсурдно. Тук с подобни писания е по-вероятно да предизвикаш негативен ефект, особено, ако те разконспирират, че тролиш за някой измамник заложил на национализма. Просто електората тук е различен и това, което сработва в кръчмата тук не минава.
Не престъпление, а страшен грях е да се злоупотребва с националните чувства на един народ. С тези чувства е позволено да се работи само по време на война, когато оцеляването е заложено на карта.

Не ме наричай "националист", че се чувствам като най-големия консерватор на Великобритания, Андрю Нейл когато консервативното еврейче Бен Шапиро го обвини, че е либерал icon_smile.gif Явно не си ми чел "пробългарските" постове.

Най ми е жал, че ако прогнозата ми за Трета Световна се сбъдне - Турция ще бъде разгромена (дори и временно да е окупирала България) и България ще пребъде... icon_cry.gif та предпочитам, честно казано да не съм прав. Да има мир и Турция да си ни асимилира по мирен път. Ама не така изглеждат нещата...
PMEmail Poster
Антон Яначков
Публикувано на: 01-10-2024, 19:02
Quote Post

Име: Антон Яначков
Ранг: Почетен член

QUOTE (OneOfTheMany @ 01-10-2024, 18:34)
Не ме наричай "националист", че се чувствам като най-големия консерватор на Великобритания...............Да има мир и Турция да си ни асимилира по мирен път.

За да предизвикаш ефект на движение, тоест промяна, можеш да буташ, но можеш и да теглиш в дадена посока.
Може би малцина си спомнят как преди време самият Доган изкара стотици хиляди български националисти пред урните с публичното си изказване, че ДПС управлява всичко в тази държава.
Само че и този филм вече сме го гледали и добре го помни. Точно за това ти казвам, че не си избрал правилния форум. Тук единственият резултат, който можеш да постигнеш с подобно линия на поведение е да намалиш резулата на мошениците възползващите се от националното чувство на българите.
PMEmail PosterUsers Website
OneOfTheMany
Публикувано на: 01-10-2024, 19:16
Quote Post

Име:

QUOTE (Антон Яначков @ 01-10-2024, 19:02)
QUOTE (OneOfTheMany @ 01-10-2024, 18:34)
Не ме наричай "националист", че се чувствам като най-големия консерватор на Великобритания...............Да има мир и Турция да си ни асимилира по мирен път.

За да предизвикаш ефект на движение, тоест промяна, можеш да буташ, но можеш и да теглиш в дадена посока.
Може би малцина си спомнят как преди време самият Доган изкара стотици хиляди български националисти пред урните с публичното си изказване, че ДПС управлява всичко в тази държава.
Само че и този филм вече сме го гледали и добре го помни. Точно за това ти казвам, че не си избрал правилния форум. Тук единственият резултат, който можеш да постигнеш с подобно линия на поведение е да намалиш резулата на мошениците възползващите се от националното чувство на българите.

ОК, ама оставаш с грешното впечатление, че ми пука за "националното чувство на българите".

Аз ти обяснявам за Трета Световна - българите нямат абсолютно никакво значение... не са и пиксел в картинката... icon_smile.gif
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 01-10-2024, 19:44
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

QUOTE (OneOfTheMany @ 01-10-2024, 19:16)
...
Аз ти обяснявам за Трета Световна - българите нямат абсолютно никакво значение... не са и пиксел в картинката... icon_smile.gif

Браво! Гениално! Не ми беше хрумвало да мисля за ролята ни като фактор... Много интересно! Нещата със сигурност са се променили от последните някъде 1300 години. Сам ли ги прозираш тези истини?

Ще ти подскажа и аз един интересен факт: българите не са фактор и в почти всички законодателства на ЕС. С изключение на Денков, който лично беше предложил някаква промяна по време на някакво обсъждане от неговата професонална област (нещо за химия, етерични масла или нещо такова).

Това мнение е било редактирано от SuN на 01-10-2024, 19:45

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 01-10-2024, 20:15
Quote Post

Име:

QUOTE (SuN @ 01-10-2024, 19:44)
QUOTE (OneOfTheMany @ 01-10-2024, 19:16)
...

Браво! Гениално! Не ми беше хрумвало да мисля за ролята ни като фактор... Много интересно! Нещата със сигурност са се променили от последните някъде 1300 години. Сам ли ги прозираш тези истини?

Ще ти подскажа и аз един интересен факт: българите не са фактор и в почти всички законодателства на ЕС. С изключение на Денков, който лично беше предложил някаква промяна по време на някакво обсъждане от неговата професонална област (нещо за химия, етерични масла или нещо такова).

Благодаря, не го знаех това.

Обяснявах на Яначков дет ме обвини в "национализъм".

Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 01-10-2024, 20:16
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (5) « първа ... 3 4 [5]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0