BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] ( Първото ново мнение ) |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-10-2024, 18:34
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 707 Регистриран на: 20.11.17 |
Не ме наричай "националист", че се чувствам като най-големия консерватор на Великобритания, Андрю Нейл когато консервативното еврейче Бен Шапиро го обвини, че е либерал Явно не си ми чел "пробългарските" постове. Най ми е жал, че ако прогнозата ми за Трета Световна се сбъдне - Турция ще бъде разгромена (дори и временно да е окупирала България) и България ще пребъде... та предпочитам, честно казано да не съм прав. Да има мир и Турция да си ни асимилира по мирен път. Ама не така изглеждат нещата... |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 01-10-2024, 19:02
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3247 Регистриран на: 27.07.16 |
За да предизвикаш ефект на движение, тоест промяна, можеш да буташ, но можеш и да теглиш в дадена посока. Може би малцина си спомнят как преди време самият Доган изкара стотици хиляди български националисти пред урните с публичното си изказване, че ДПС управлява всичко в тази държава. Само че и този филм вече сме го гледали и добре го помни. Точно за това ти казвам, че не си избрал правилния форум. Тук единственият резултат, който можеш да постигнеш с подобно линия на поведение е да намалиш резулата на мошениците възползващите се от националното чувство на българите. |
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-10-2024, 19:16
|
||||
ОК, ама оставаш с грешното впечатление, че ми пука за "националното чувство на българите". Аз ти обяснявам за Трета Световна - българите нямат абсолютно никакво значение... не са и пиксел в картинката... |
||||
SuN |
Публикувано на: 01-10-2024, 19:44
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12937 Регистриран на: 27.01.05 |
Браво! Гениално! Не ми беше хрумвало да мисля за ролята ни като фактор... Много интересно! Нещата със сигурност са се променили от последните някъде 1300 години. Сам ли ги прозираш тези истини? Ще ти подскажа и аз един интересен факт: българите не са фактор и в почти всички законодателства на ЕС. С изключение на Денков, който лично беше предложил някаква промяна по време на някакво обсъждане от неговата професонална област (нещо за химия, етерични масла или нещо такова). Това мнение е било редактирано от SuN на 01-10-2024, 19:45 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-10-2024, 20:15
|
||||
Благодаря, не го знаех това. Обяснявах на Яначков дет ме обвини в "национализъм". Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 01-10-2024, 20:16 |
||||
Страници: (5) « първа ... 3 4 [5] |