BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
SuN |
Публикувано на: 19-10-2023, 21:57
|
||||||||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12562 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Днес се изкефих на SQLite. Много близо се оказва до идеалния (според сезонните ми виждания) софтуер за управление на списък със задачи от всеки компютър и телефон. Без сървъри, без абонаменти и без програмиране. Ще дам и кратък пример: Настройваме изхода по вкус:
Правим си таблица за задачите:
Вписваме няколко примерни задачи и проверяваме дали може да ги видим с просто търсене:
И сега следва магията, която ме впечатли искрено:
Ако трябва да споделим с някой колега или просто имаме нужда малко да пипнем визуално по данните, ".excel" ще отвори резултата от следващата команда в LibreOffice Calc (или някоя от платените програми). Кратко, просто и ясно. Може и от виртуалната клавиатура на телефон да се пише. Вероятно ще замести на 95% нуждата ми от офис пакет за таблици. (и без това китайската ми клавиатура има бъг, който активира Scroll Lock за постоянно и не мога да използвам нормално LibreOffice Calc, защото чете клавиша и ми обърква навигацията). Това мнение е било редактирано от SuN на 20-10-2023, 00:34 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||||||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |