BG Development

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> стадото обратно в кошарата
Дон Реба
Публикувано на: 03-09-2023, 08:46
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

от година насам се забавлявам наблюдавайки опитите на менижмънта да върне "доброволно" стадото по офисите, то не бяха безплатни масажи (истински, не е метафора), машини за цедене на фреш, глезотии, лакомства на корем и тн.
подобни процеси вървят във всички мазни соросоячи корпорации, които като примерни комсомолци се вързаха на върховната соросяча глупост със "спасяването на животи" (кой знае как се карат в цк на партията и си прехвърлят вината). на амазонското шефче явно му е писнало и в прав текст е креснал на ропчетата: обратно в офиса или марш на борсата icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
PM
ici
Публикувано на: 03-09-2023, 09:47
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

Първи в Яху ги преебаха, но там се бяха осрали, някои хора с години не бяха стъпвали в офиса, никой не знаеше какво вършат и не бяха написали и ред репорт. При нас само новобранците седят по 3-4 дена в офиса, ние имаме бюра само за 1/3 от отдела и ходим ако има нужда. От друга страна хората с които работим са във Франция, Белгия, Германия, Швейцария, Китай ... Дали съм на вилата или в офиса се тая, даже в офиса няма и конферентни зали достатъчно и трябва да се завираш в едни тапицирани кубчета.

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
Дон Реба
Публикувано на: 03-09-2023, 09:57
Quote Post

Име:

то така, аз съм ремоте от 2013та година, но покрай сухото гори и суровото. в софийския офис няма да се върна просто защото вече съм в друг град, но може да се наложи да си търся нова работа тук. което не е болка за умиране де
PM
Bender++
Публикувано на: 03-09-2023, 10:22
Quote Post

Име:
Ранг: Редовен член

и нас искат да ни приберат в хамбара, но докато поименно не ми начуакт канчето няма да стъпя там. Пък после най-вероятно ще си търся нова работа

--------------------
Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
Слава на героите - Z V
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 03-09-2023, 10:27
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

При нас организират разни спортни полудни, бабекю на двора, безплатен сладолед, плодове, торти и пр. за да сме си комуникирали. Ще си кумуникираме ако има нужда, утре ще трябва да отскоча до офиса за да взема две платки, които нямам, ще трябва да наместя 100-тина реда на питоня за тестове за производството за CAN и LIN.

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
WizardKing
Публикувано на: 03-09-2023, 11:30
Quote Post

Име:
Ранг: Активен

QUOTE (Дон Реба @ 03-09-2023, 09:57)
то така, аз съм ремоте от 2013та година, но покрай сухото гори и суровото. в софийския офис няма да се върна просто защото вече съм в друг град, но може да се наложи да си търся нова работа тук. което не е болка за умиране де

Чудя ти се на акъла защо още се занимаваш с локални еоод-та, сигурно има къде да се пуснеш да часпромиш за чужденция. А и нали ходиш по къси гащи пеша да пазариш кюлчета, сигур вече нямаш нужда и да работиш.

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0