BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (26) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) |
Антон Яначков |
Публикувано на: 05-06-2024, 19:19
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3271 Регистриран на: 27.07.16 |
Брей какви странни неща се наблюдават в последно време! Видни представители на партията на негласуващите се готвят да гласуват. В това число и самият Киро-Брейка:
https://youtu.be/zBdtA522MLU Преди да видя горния клип с очите си, аз бях готов да се обзаложа, че всеки друг би отишъл да гласува, но не и Киро-Брейка. Странно нещо е животът, търпеливо ме чака твърдо да се убедя в нещо и веднага ме изненадва, доказвайки , че отново греша. На партия Величие официалните медии отреждат място извън парламента, но в същото време моите елементарни социологически проучвания в рамките само на моята смяна и дават процент по-висок от БСП. Нещо повече бъдещите гласоподаватели за Полковника се мъчат и мен да ме агитират. |
ici |
Публикувано на: 05-06-2024, 21:13
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18702 Регистриран на: 06.06.04 |
Всички са за Евровизия!
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 05-06-2024, 22:39
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12984 Регистриран на: 27.01.05 |
Не виждам адекватни кандидатури. Преди ПП-ДБ поне ни лъжеха (така съм чувал), че няма да ни вдигнат данъците, преди да ги вдигнат. Сега май всички викат, че ще задържат данъците на същото ниво и се притеснявам, че ако гласувам за някой - верно няма да вдигне максималния осигурителен праг.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
vallentin |
Публикувано на: 05-06-2024, 22:56
|
Име: Валентин Василев Група: BG Dev модератори Ранг: Почетен член Мнения: 2578 Регистриран на: 03.02.04 |
Киро-Брейка може да си е променил ума при появата на подходящ спонсор.
Негласуването не се прави поради липса на подходящ кандидат, а поради липса на справедлива и прозрачна система. При тази система няма никакво значение за кого точно гласуваш, винаги в крайна сметка гласуваш за самата система и с това подкрепяш който и да бъде излъчен от нея. Ние си мислим, че напоследък нещата са станали зле, но Марк Туейн още преди 150 години в "люлката на свободата и демокрацията" - Америка е казал, че ако гласуването решаваше нещо, то щяха отдавна да са го забранили. Това мнение е било редактирано от vallentin на 05-06-2024, 22:57 -------------------- For I am a man who knows whats pain, and loneliness and struggle,
Yet thats no reason to complain, but help, some other's toddle. ___ |
Bender++ |
Публикувано на: 06-06-2024, 12:29
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 558 Регистриран на: 18.04.21 |
Как мога да гласувам за ID за европарламент ?
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
Бай Аз |
Публикувано на: 06-06-2024, 13:58
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 344 Регистриран на: 04.02.21 |
Аз смятам, че задължително трябва да се гласува, защото при негласуване всъщност гласуваш за дпс и разглобените, които както писах в моята последна тема тук, са изключително вредни за България! И слава Богу, че сглобката се саморазглоби! Но в никакъв случай не трябва да й позволяваме отново да се сглоби, дори и в малко по-различен вариант. Аз лично ще гласувам за Възраждане, защото те са най-близо до моите възгледи. В парламента, според мен, ще влязат още три партии: Ваня Григорова, левицата и полковника(Марков). Но най-важното на тези избори е да махнем евро-атлантическите партии(герп, дпс, подмяната) от управлението на България, защото те са изключително вредни за държавата и ни тласкат към пропаст! Но за да стане това - трябва всички Българи да излезем и да гласуваме! (Естествено не за тях!) |
bvbfan |
Публикувано на: 06-06-2024, 14:33
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4142 Регистриран на: 08.12.13 |
То вие комунягите сте ясни, само Мацква ви е в главата, ама тук не е Мацква, може да хващате пътя. Не само, че никоя от 3-те няма да влезне, но и Копейкин ще загубя главоломно. Това мнение е било редактирано от bvbfan на 06-06-2024, 14:34 --------------------
|
||||
Бай Аз |
Публикувано на: 06-06-2024, 15:37
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 344 Регистриран на: 04.02.21 |
bvbfan Нещо се бъркаш! Аз комунист не съм бил и никога няма да бъда, защото не съм с леви убеждения! Аз съм вярващ човек, православен християнин и не обичам комунистите, защото те са избили много свещеници и са преследвали православната църква! Да, Русия я обичам - защото сме братски православни държави, а и без нея(или по-точно без царя Освободител - Александър II Николаевич) и досега щяхме да сме под турско робство и да сме част от Турция! Аз никъде няма да ходя, защото тук съм се родил и тук искам и да умра! Аз си обичам държавата! На теб като не ти харесва - ти се махай! Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 06-06-2024, 15:42 |
devil |
Публикувано на: 06-06-2024, 17:43
|
Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1539 Регистриран на: 17.05.04 |
Аз приключих с гласуването в тоя живот. Категорично.
-------------------- |
Антон Яначков |
Публикувано на: 06-06-2024, 18:00
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3271 Регистриран на: 27.07.16 |
Съгласен съм напълно с твоите разсъждения. Единствено имам различно обяснение за трансформацията на Киро-Брейка. Полковникът е запознат с всички методи на вербовка на дадено лице за изпълнение на определена задача. Не смятам, че тук са използвани пари, защото ако Брейка се поддаваше на обработка с този инструмент, то отдавна да са го дръпнали големите и богатите партии. Все пак той има 122 000 абоната, които следят ревностно всяко негово изказване. Със 100 000 гласа една партия прескача 4 % бариера и влиза в парламента. Не е казано, че всички негови абонати ще гласуват за Величие, само защото Киро-Брейка е решил да го направи, но е факт, че той може да осигури 5 цифрена сума гласоподаватели и това полковника го знае много добре. В съвременният свят разузнаването предпочита да работи с лаици, защото на тях не трябва да им плащаш, не трябва да ги заплашваш или изнудваш. Просто трябва с техния език да им обясниш колко е важна задачата стъпвайки на техните разбирания. Като пример обикновенно се дава действията на руското разузнаване при спасяване на икони от църквите в конфиктите след разпадане на Югославия. Задачата се дава не на добре обучени агенти, а на обикновенни свещенници, защото тази задача лесно става смисъл на тяхното съществуване. Между другото те се справят прекрасно и спасяват хиляди реликви от унищожение по време на религиозните конфликти. Склонен съм да мисля, че Киро-Брейка не е купен, а просто полковника е успял да спечели неговото доверие. Ако се облягнем на мъдрите слова на Марк Твен, то спокойно може да си зададем въпроса: - А нима има значение, кой ще легализира системата? |
||
Страници: (26) [1] 2 3 ... последна » |