BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
sofialex |
Публикувано на: 29-12-2022, 13:43
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 05.12.21 ![]() |
Здравейте! Имам следната задача: Дадена е матрица а[3][3] с елементи цели положителни числа. Да се напише програма, която намира сумата на числата кратни на 3, но различни от 3, във всеки ред.Програмата да се реализира с отделни функции за въвеждане на елементите на масива и за намиране на сумите. Стигнах до намиране на сумата на числата във всеки ред, но ме затруднява намирането на сумата на числата кратни на 3, но различни от 3, във всеки ред. Моля за помощ!
Това мнение е било редактирано от SuN на 29-12-2022, 15:17 |
||
devil |
Публикувано на: 29-12-2022, 14:29
|
||
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1510 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Така, да кажа - този код работи (дали работи правилно, това не мога да кажа). Също така, най-учтиво искам да помоля C++ програмистите да кажат дали този код е естетически (и синтактично) ок. Финално, за да ви е гадно - аз не съм програмист. Не разбирам абсолютно нищо от C езиците. Но...ChatGTЗ-3 разбира...
-------------------- |
||
SuN |
Публикувано на: 29-12-2022, 15:27
|
||||||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12456 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Ето примерна програма, която може да послужи като вдъхновение:
Не успях да се регистрирам. А даже можех да го вкарам в работата си. ![]() -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||||||
devil |
Публикувано на: 29-12-2022, 15:34
|
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1510 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Ам, къде срещаш проблем? Тя самата регистрация е възможно най-елементарната (няма някакви специфични или заплетени изисквания) и би трябвало за стане за под 30 сек време.
-------------------- |
SuN |
Публикувано на: 29-12-2022, 16:24
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12456 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Не е това темата, но ще спомена, че след уж успешната регистрация не успях да вляза в сайта. Също така не съм получил писмо за регистрация, нито писмо при опит за възстановяване на паролата. Вероятно ме режат като не ползвам услугата на голяма компания за електронни пощи.
Иначе и аз да съм пробвал да отговоря на темите за домашно, ама на... ![]() Това мнение е било редактирано от SuN на 29-12-2022, 16:25 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
sofialex |
Публикувано на: 29-12-2022, 16:49
|
||||||||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 05.12.21 ![]() |
Благодаря за включването ви, но явно нещо не мога да направя както трябва. Излиза ми грешка. |
||||||||
SuN |
Публикувано на: 29-12-2022, 17:57
|
||
Продължавай да я съзерцаваш докато постигнеш прозрение. -------------------- Само аз не троля.
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |