BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) 1 [2] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
georgypopov |
Публикувано на: 03-06-2025, 16:00
|
Име: Георги Попов Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 02.06.25 ![]() |
Ние сме вашият надежден партньор в онлайн маркетинга от 2009 г. насам. Предлагаме професионална оптимизация за търсачки (SEO) и индивидуални консултации, съобразени с нуждите на вашия бизнес.
Работим с WordPress от основите – нашият вътрешен екип се грижи за всичко: от визуалната концепция и UX дизайна до разработката на функционалности чрез собствени плъгини. Ако проявявате интерес и имате нужда от добре обработен сайт, който да привлече и събуди интереса на повече нови клиенти, не се колебайте и се обърнете към нас. ![]() seo-firma.eu/bg Това мнение е било редактирано от DarkOne на 04-06-2025, 14:04 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
ivanov03 |
Публикувано на: 03-07-2025, 20:20
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 96 Регистриран на: 14.12.12 ![]() |
Здравейте!
Не бях влизал скоро тук, днес го направих и видях, че някой - @georgypopov в горния пост e спамил в темата ми. Дарк, Сън, не ги ли триехте навремето такива спамове? Реших и да напиша нещо коструктивно по темата, така и така съм влязъл. Авторът продължава да работи активно и по двата си сайта, написал е и втора част на книгата си за Lazarus IDE, ето връзка(ще я пусна и в другата тема за Lazarus): https://lazarus.bg-lazarus.com/categories/books/book4.html Направил е и много видеоуроци и обучителни видеокурсове, и в двата си сайта, ето връзка и към курсовете по темата за Създаване на уеб сайт от нулата: https://bg-lazarus.com/courses.html п.с. За отворилите сега темата пояснявам, че първоначално, когато пуснах темата с връзка към сайта на автора, той не беше в този вид(беше умишлено направен като учебния сайт) и затова първоначалните коментари са такива. |
DarkOne |
Публикувано на: 04-07-2025, 19:37
|
||
![]() ![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3725 Регистриран на: 30.01.04 ![]() |
Зависи колко неадекватен е спамът, в случая в тема за уеб сайт има реклама на SEO и съм се ограничил до това да направя линкът да не е линк, т.е. да не носи полза за автора освен през потребителите на форума, ако решат. -------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |