| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| fujimaina |
Публикувано на: 14-03-2026, 15:16
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 48 Регистриран на: 25.05.25 |
Здравейте
Оня ден попаднах на BMail. Според създателите на тази нова пощенска кутия тя е напълно сигурна и предлага доста добро криптиране. Може човек да се регистрира без необходимост от въвеждане на мобилен номер. Предлага 20 ГБ пространство и куп други неща. Само ми е интересно дали кода на цялата платформа те са го писали или не. Доколкото разбрах са двама братя, които работят по уеб дизайн и различни проекти в интернет. Да не се окаже че е новото ABV. Целта ми не е да правя реклама на тази нова платформа, а да чуя вашето мнение. Интересно ми е дали кореспонденцията им при тях ще се пази от следене от системи като тези в ДАТО. Това мнение е било редактирано от fujimaina на 14-03-2026, 15:18 |
| dvader |
Публикувано на: 14-03-2026, 18:27
|
||
![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5402 Регистриран на: 12.07.05 |
Няма значение колко е добро криптирането - важното е кой пази ключовете... -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
| SuN |
Публикувано на: 14-03-2026, 18:48
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Що се занимаваш с глупости? Пращай си данните в GMail. Те са толкова сигурни, че ЦРУ не може да ги хакне и да си ги свали, ами трябва да ги принудят доброволно да ги предадат. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
| fujimaina |
Публикувано на: 14-03-2026, 19:00
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 48 Регистриран на: 25.05.25 |
Оказва се че всичко е било маркетингов трик.
Няма 20 Гб, а скромните 10 ГБ. За сравнение GoogleDrive дава 15 GB. Няма такова нещо като сигурна поща. Единствено ProtonMail е най-сигурен Ако сами са работили по кода едва ли е нещо толкова сигурно. И това са го правили двама човека. Нищо чудно някои хакер недоволен от услугите им да започне да им прави поразии. Създателите на услугата са работили и по много други проекти включително сайтове за бързи кредити. Точно тук светва червената лампичка. |
| peterhoff |
Публикувано на: 06-04-2026, 09:38
|
|
Име: Петко Иванов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 245 Регистриран на: 25.07.11 |
На мен ми е интересно... Какво толкова получавате на тези имейли, което да изисква криптиране и пазене от ЦРУ?
Питам ей така |
| dvader |
Публикувано на: 06-04-2026, 22:15
|
||
![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5402 Регистриран на: 12.07.05 |
Ми... ти какво толкова правиш в спалнята, че затваряш вратата... Я да сложиш една камера, нали нямаш какво да криеш... Питам ей така -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
| n.k. |
Публикувано на: 08-04-2026, 10:26
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 9 Регистриран на: 21.10.25 |
Аналогията със спалнята е в десетката. Хората често бъркат 'нямам какво да крия' с 'няма значение дали ме гледат'. Въпросът не е дали пращаш планове на НАСА, а дали искаш профилът ти да се продава на рекламодатели или да е част от база данни, която някой скрипт-киди ще хакне след месец. В интернет сигурността е хигиена, а не параноя.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |