BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
smoke4344 |
Публикувано на: 07-11-2022, 13:01
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 07.11.22 ![]() |
Здраейте , регистирах се е в един сайт в който за да потвърдя въпросната регистрация ми предоставят някакъв PGP код който тряба да верифицирам и в празното поле да ваведа съответните верификациони данни , някой може ли да ми помогне , пробвах да чета в гоогле , изтеглих някакъв софтуер клеопатра , но с мойте познания не мога да разбера стъпките и какво точно трябва да направя, благодаря предварително
п.с. добил съм снимк с код който трябва да верифицирам Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
smoke4344 |
Публикувано на: 07-11-2022, 13:03
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 07.11.22 ![]() |
|
thrawn |
Публикувано на: 07-11-2022, 16:25
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3394 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
На теория, това е някаква имплементация на протокол за "ръкостискане". В настройките на профилът си (или по някакъв друг канал), трябва да си посочил публичен ключ. Това съобщение което ти изпращат е криптирано с този ключ.
От теб се иска да докажеш, че разполагаш с частния ключ, като декриптираш съобщението с него и изпратиш текста които си получил. ---edit--- Може и да е някакво симетрично криптиране с парола, която си получил по някакъв начин. Това мнение е било редактирано от thrawn на 07-11-2022, 16:35 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |