BG Development


Страници: (2) 1 [2]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Проблем с session_start()
thrawn
Публикувано на: 28-08-2019, 17:12
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2536
Регистриран на: 17.01.17



Толкова ли е трудно да дадеш смислена информация?
Казах ти какво да погледнеш. От тук на татък си е твоя работа какво ще правиш.
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 28-08-2019, 23:29
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2461
Регистриран на: 04.04.07



Така и не разбрах какво има в registration.php.

П.П. Не мажи по настройките, ако не разбираш какво правиш.
Също кажи характеристиките на сървъра.

Това мнение е било редактирано от relax4o на 28-08-2019, 23:31


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
deksy
Публикувано на: 02-09-2019, 21:52
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 22
Регистриран на: 28.09.15



Що отговаряте на неориентиран човек?
PMEmail PosterUsers Website
Top
rvc
Публикувано на: 10-09-2019, 01:01
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2546
Регистриран на: 13.05.11



QUOTE (midjis @ 26-08-2019, 16:45)
Извинявам се за допуснатата грешка! Нека  изразът session_start() да се чете $_SESSION[].

Въпросът има смисъл защото при мен се получи следната ситуация:

Сесийната променлива, която е глобална, приема стойност:
CODE

<?php  session_start();
$_SESSION['parva_reg']='parva_reg';
?>

Но при изпълнението на функцията:
CODE

<?php  session_start();
$_SESSION['parva_reg']='parva_reg';
header("location: registration/registration.php");
?>


Стойността и изчезва. Проявява се като обикновена променлива.
Когато се изпълни този код:
CODE

<?php  session_start();
$_SESSION['parva_reg']='parva_reg';
echo  "<script> window.location = 'registration/registration.php'; </script>";      
?>

Стойността и се запазва и тя си е глобална променлива.

проблемът ти със запазване на стойността на сесийната променлива ще се оправи ако "затвориш" сесията шреди да пренасочиш потребителя - така данните се записват в сесията.

QUOTE
<?php  session_start();
$_SESSION['parva_reg']='parva_reg';
session_write_close();
header("location: registration/registration.php");
?>
PMEmail PosterUsers Website
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0