BG Development

Страници: (5) [1] 2 3 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Съобщение до детската градина в https://bgdev-free
WizardKing
Публикувано на: 12-09-2024, 14:00
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Скъпи съфорумници,
Отново забелязах, че в свободното си време на безработие, безхаберие и безпаричие се гаврите с мен, въпреки моето окончателно напускане на помийната яма, която джонито щедро ви дари.

https://bgdev-free.asm32.info е спрян.

Поздрави,
stewie

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
devil
Публикувано на: 12-09-2024, 17:34
Quote Post

Име: Ангелов
Ранг: Почетен член

Кое му е спряното?! Форума си се отваря..

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
SuN
Публикувано на: 12-09-2024, 18:32
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

Имаше за кратко смущения в услугата (грешка 502), но не може току така да счупиш това, които комунизма е построил.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
Бай Аз
Публикувано на: 16-09-2024, 09:25
Quote Post

Име:

QUOTE (WizardKing @ 12-09-2024, 14:00)
Скъпи съфорумници,
Отново забелязах, че в свободното си време на безработие, безхаберие и безпаричие се гаврите с мен, въпреки моето окончателно напускане на помийната яма, която джонито щедро ви дари.

Поздрави,
stewie

Здравей Стиви!
Къде се загуби бе човек? (или чуек, както пишеш ти icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif )

Аз не чета оня форум(на джонката) и не знам там как те възприемат, но тук хората се отнасят нормално към теб и дори мога да кажа, че пиперливия ти стил(въпреки, че вече ти е време да поулегнеш) липсва на някои хора от форума! icon_smile.gif

Хайде със здраве! И се включвай отвреме-навреме и тук!

Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 16-09-2024, 09:27
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 16-09-2024, 11:22
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

Погледнах сега форума на Джанката, не бях влизал там. Напомни ми за един епизод миналата седмица. Имам в къщата външна тоалетна, седи като резерва, с тоалетна чиния тип "БДЖ" и вентилация идеята за която видях в Скалистите планини. Някакви викаха по улиците че почиствали тоалетни. Викнах ги, дойдоха с една медарка и отнесоха всичко дето беше в ямата. Та онзи форум е като медарката, изсмукал е всичкото шит там.

Това мнение е било редактирано от ici на 16-09-2024, 11:43

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
Дон Реба
Публикувано на: 27-09-2024, 10:01
Quote Post

Име:

QUOTE (ici @ 16-09-2024, 11:22)
Та онзи форум е като медарката, изсмукал е всичкото шит там.

това е цената на свободата, там има по-луди, но има и доста по-интересни дискусии от тук
PM
SuN
Публикувано на: 27-09-2024, 12:25
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

Да, наистина има по две-три интересни (за мен) мнения на тема. После няма смисъл да се четат останалите 100 страници.

Но все пас е приятно да гледам колко бързо софтуера се отваря и че работи без джаваскрипт. С активиран джаваскрипт, за съжаление, не е използваемо през телефон, когато има активни потребители.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 27-09-2024, 19:57
Quote Post

Име:

QUOTE (Дон Реба @ 27-09-2024, 10:01)
QUOTE (ici @ 16-09-2024, 11:22)
Та онзи форум е като медарката, изсмукал е всичкото шит там.

това е цената на свободата, там има по-луди, но има и доста по-интересни дискусии от тук

Ако всички луди в интернет свършат, не знам с какво ще се забавляваш, чуек. Зет ми разправяше как си се мъчил да събираш максимум негативни коментари под новинарски сайтове още по времената де сте бачкали в хаоса. Принципно ти си гений. Но не си зъл гений, а извратен гений. Нещо като Божо Божанов - много умен, но лапа под шкембето на Ицхак. Кел файда за акъла. Та обмислете със стилгара малко да намалите интернет присъствието. Не знам как не ви съсипва живота.

--------------------
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 27-09-2024, 19:59
Quote Post

Име:

QUOTE (Бай Аз @ 16-09-2024, 09:25)
QUOTE (WizardKing @ 12-09-2024, 14:00)
Скъпи съфорумници,

Поздрави,
stewie

Здравей Стиви!
Къде се загуби бе човек? (или чуек, както пишеш ти icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif )

Аз не чета оня форум(на джонката) и не знам там как те възприемат, но тук хората се отнасят нормално към теб и дори мога да кажа, че пиперливия ти стил(въпреки, че вече ти е време да поулегнеш) липсва на някои хора от форума! icon_smile.gif

Хайде със здраве! И се включвай отвреме-навреме и тук!

Благодаря, гледам да не седя по Интернет дернеци, много време се губи. А и честно ми писна от простотии и тролове. Забавно е за няколко дена, после по-добре да се прекрати.

--------------------
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 27-09-2024, 20:00
Quote Post

Име:

QUOTE (SuN @ 12-09-2024, 18:32)
Имаше за кратко смущения в услугата (грешка 502), но не може току така да счупиш това, които комунизма е построил.

Знам бе, нали съм социалист. Това дето капитализма построи пада от една бобена пръдня.

--------------------
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0