BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (8) « първа ... 6 7 [8] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
Реконструктор |
Публикувано на: 25-07-2018, 14:54
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 644 Регистриран на: 18.12.06 ![]() |
Да, сега разучих нещата и се удивлявам до къде стигна цялата тая глупост. ![]() ![]() |
||||
ici |
Публикувано на: 25-07-2018, 16:04
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 17620 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Няма и да срещнеш. Нарича се Ардуино Копи-Пейстер.
![]() Това мнение е било редактирано от ici на 25-07-2018, 16:05 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Реконструктор |
Публикувано на: 25-07-2018, 16:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 644 Регистриран на: 18.12.06 ![]() |
Е, то това очевидно е направено с образователна цел, младите да се учат. Нормално е никой да не го приема на сериозно.
|
Rabin |
Публикувано на: 25-07-2018, 17:47
|
||||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1866 Регистриран на: 20.12.12 ![]() |
Като погледнем фактите - на тебе се смеят в момента (демек аз). Иначе един направи 3D принтер на база на Ардуино. Иначе пак се самозалъгвайте, че не е програмиране. Иначе е много скопено, напр. с версията дето си играх нямаше вариант да си експортна компилирано binary. Не е предвидено и дебъгер за Ардуино. Предполагам тия дреболии са причината да не го вземат насериозно. Иначе просто си инклуднах библиотеката за дисплея, и какво беше изумлението ми, като тръгна с първия път. Тия течнокристалните буквени дисплеи, обикновено са на 2 реда.
Мдам, контролера на тия профи алармите - само описанието им е на 2 книжки. Тия лафове и у хоремага не минават, не знам поне виждали ли сте как се пише ембед. Това мнение е било редактирано от Rabin на 25-07-2018, 18:04 -------------------- Цитат: "Споделете тази страница
Разкажете на всички. Споделете тази страница с приятелите и семейството си." tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly |
||||||
d2007 |
Публикувано на: 04-01-2021, 08:22
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 04.01.21 ![]() |
Здравейте,
Търся опитен Arduino програмист, за няколко проектчета, моля да се свържете с мен на имейл damyanov2007@icloud.com |
![]() |
![]() ![]() ![]() |