BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Всичко младо пие наркоман!
OneOfTheMany
  Публикувано на: 17-09-2023, 12:23
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

„По неофициални данни 1/3 от осмокласниците у нас са опитвали наркотици. Затова се стремим да обхванем по-малките възрастови групи, където имаме шанс да ограничим първия опит”, обясни Мариела Кирова, организатор на кампанията „Един грам живот“.

По думите й синтетичните наркотици могат да отключат шизофрения, биполярни разстройства и тежки когнитивни нарушения.

Стуй съжелявам брат - ако съм мръднал малко, да знаеш, че е от наркотиците. Всеки ден се друсам с кафево и бело в големи количества. Кафе с мляко.

--------------------
Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.

---

Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил.

PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 17-09-2023, 12:26
Quote Post

Име:

Впрочем трябва да се подчертае, че в Социалистическия форум кипи живот! icon_smile.gif

В демократичния има силна демографска криза! А и се пренасели с мангали!

Това социално изследване мисля, че показва, коя е правата вяра! icon_cool.gif

--------------------
Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.

---

PMEmail Poster
thrawn
Публикувано на: 17-09-2023, 12:28
Quote Post

Име:
Ранг: Почетен член

Що си не седите там ???
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 17-09-2023, 12:56
Quote Post

Име:

Заключиха форума май, нз!

Опитвам се да вляза, ама не ме пуска!

П.П. Но и не държа особенно - то там предимно аз писах. Останаха 5 човека (включително мен) на кръст, и тъй или иначе няма активност.

Тука си е дълеч по-живо - евала! icon_cool.gif

Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 17-09-2023, 12:58

--------------------

---

PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 17-09-2023, 13:29
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

QUOTE (OneOfTheMany @ 17-09-2023, 12:56)
П.П. Но и не държа особенно - то там предимно аз писах. Останаха 5 човека (включително мен) на кръст, и тъй или иначе няма активност.

Тука си е дълеч по-живо - евала! icon_cool.gif

Младеж, ако първите няколко мнения в твоя тема са единствено твои, това означава, че темата не е оживена, а че досаждаш. Намери си някой на твоите години да си приказвате за тия работи.

Ето и един про-съвет: Ако и в другите теми (или цели форуми) пишеш само ти, това също означава, че досаждаш. Намери си хоби или се научи да пишеш така, че и на другите да им е интересно. Но хумора и остроумието да са на по-високо ниво, не е нужно да ни шашкаш с евтини провокации. Надявам се бързо да надраснеш този период.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 17-09-2023, 13:37
Quote Post

Име:

Извинявай - просто ми направи впечатление тази новина (за прогреса на новото поколение).

Освен всички други глупости с които се занимавам и преподавам и виждам нивото на младите.

Мислех и една друга "сензация" да споделя дето малко ме "шашна" - ама си прав, ще се въздържа. icon_smile.gif

--------------------

---

PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 17-09-2023, 15:32
Quote Post

Име:
Ранг: Активен

QUOTE (SuN @ 17-09-2023, 13:29)
QUOTE (OneOfTheMany @ 17-09-2023, 12:56)

Тука си е дълеч по-живо - евала!  icon_cool.gif

Младеж, ако първите няколко мнения в твоя тема са единствено твои, това означава, че темата не е оживена, а че досаждаш. Намери си някой на твоите години да си приказвате за тия работи.

Ето и един про-съвет: Ако и в другите теми (или цели форуми) пишеш само ти, това също означава, че досаждаш. Намери си хоби или се научи да пишеш така, че и на другите да им е интересно. Но хумора и остроумието да са на по-високо ниво, не е нужно да ни шашкаш с евтини провокации. Надявам се бързо да надраснеш този период.

Чакай, чакай, той още тепърва започва, ето за по-малко от 18 часа успя да се издриска в 10 теми, някои по-стари от 2 месеца. Рабина е възпитан и образцов съфорумец в сравнение с психясалото кьорпе. Дано джоната по-скоро плати хостинга, иначе тоя психопат ще ви създаде много работа. Нагледно да се види от какво избягах.

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
Bender++
Публикувано на: 17-09-2023, 23:00
Quote Post

Име:

Най-добре го баннете. Още в началото като другия форум се напълни с утайка спрях да го посещавам. Ще осерат всичко, тоз сега е предусал и е насрал всички теми

--------------------
Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
Слава на героите - Z V
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 17-09-2023, 23:02
Quote Post

Име:
Ранг: Активен

QUOTE (Bender++ @ 17-09-2023, 23:00)
Най-добре го баннете. Още в началото като другия форум се напълни с утайка спрях да го посещавам. Ще осерат всичко, тоз сега е предусал и е насрал всички теми

Чакаме да видиме къде ще е лимита на Сън. Явно още не може да осъзнае, че откаченото кьорпе ако се настани ще е за постоянно.

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 17-09-2023, 23:04
Quote Post

Име:

Няма - чакам да върнат "демокрацията" и се връщам в стария форум. icon_cool.gif

--------------------

---

PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0