| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| fujimaina |
Публикувано на: 18-11-2025, 17:28
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 48 Регистриран на: 25.05.25 |
Здравейте
Имам проблем с входа в Gmail. Днес като се прибрах видях съобщение че не ме допуска въпреки че въвеждам паролата си. Опитах с въвеждане на така наречените резервни кодове, но се оказва че самият профил не е в списъка ( това направо ме шокира) След като успях да се сетя че имам резервен емейл и там го пренасочих за последващи инструкции. Пишат че искат да се уверят че профила е мои и някакви такива неща. На изображението отгоре е моят личен профил в Gmail, а долу е резервния. Важното е този основния понеже в него имам много важна информация. Тази информация е от години там и много ще е гадно ако бъде унищожена. Спомням си че миналият ден малко доста кореспонденции правих, но се съмнявам да е от това. На личния емейл имам доста важна информация - документи, снимки, лични видео клипове. Всичко това за мен е много ценно. Проблема е че ги нямам на компютъра. А резервния емейл е на практика празен и се използва само за спешни случай. Ще прикача скрийншот. Това мнение е било редактирано от fujimaina на 18-11-2025, 17:49 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |