BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Заключване на екрана, Visual Basic
denysoft
Публикувано на: 14-01-2018, 17:44
Quote Post



Име: Денислав
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 13
Регистриран на: 13.01.18



Здравейте!
Ако някой иска съм разработил софтуер за заключване на екрана.



Прикачен файл ( Брой сваляния: 120 )
Прикачен файл  Screen_Locker.txt


--------------------
</Visual Basic.NET> </Java>
..::/DenySoft\::..
PMEmail Poster
Top
denysoft
Публикувано на: 14-01-2018, 17:45
Quote Post



Име: Денислав
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 13
Регистриран на: 13.01.18



Ето и снимка:

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка


--------------------
</Visual Basic.NET> </Java>
..::/DenySoft\::..
PMEmail Poster
Top
TrustHavic
Публикувано на: 14-01-2018, 18:33
Quote Post



Име: Станимир
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 389
Регистриран на: 30.04.14



Придай му търговски вид де... ебати грозното? Това нищо не знам какво да го правя тоя текстови файл, трябва да го компилирам ли?
PMEmail Poster
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 14-01-2018, 19:28
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 725
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (denysoft @ 14-01-2018, 17:44)
Здравейте!
Ако някой иска съм разработил софтуер за заключване на екрана.

Бая играчка си хвърлил, а защо просто не разпъна една форма onthetop, която ама винаги да е onthetop, така че и task manager да остав под нея и си готов. Ти си се ошашавил от писане, а нещата могат да са много по-прости.
PMEmail PosterUsers Website
Top
PxL
Публикувано на: 16-01-2018, 02:49
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2334
Регистриран на: 26.04.05



icon_lol.gif
Е точно такъв софтуер съм чувал, че има вече...


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0