BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> AI cofounder
akrachev
Публикувано на: 29-08-2025, 13:42
Quote Post

Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Търся някой дето разбира C++ да напрвим AI startup.

Работата по целия стартъп е няколко час общо - но потенциала - голям. Пишете на лични.

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
akrachev
Публикувано на: 01-09-2025, 20:39
Quote Post

Понеже DarkOne направи забележка, че темата изглежда като примамка, ще уточня: не е примамка.

ПС. Бях писал преди време за INSAIT (ако минавате по Цариградско ще ги видите) та на мен никой и един лев не ми е дал, а на тях им построиха сграда за милиони (даже NASA им даде някакви милиони наскоро) - но резултата ще е пак кръгла нула (0). Още преди 15 години в БАН като направиха синтезатора на български глас, ги обявих за мошеници (къде може да се изтегли - да отговори някой !?!).

Обаждаме се на един агент (завършил СУ Информатика, беше по едно време даже асистент по C++ пак там) и му викам - дай направи един DLL, той вика сега водя уроци по математика ...

--------------------
devil
Публикувано на: 01-09-2025, 22:19
Quote Post

Име: Ангелов

QUOTE (akrachev @ 01-09-2025, 21:39)
Понеже DarkOne направи забележка, че темата изглежда като примамка, ще уточня: не е примамка.

ПС. Бях писал преди време за INSAIT (ако минавате по Цариградско ще ги видите) та на мен никой и един лев не ми е дал, а на тях им построиха сграда за милиони (даже NASA им даде някакви милиони наскоро) - но резултата ще е пак кръгла нула (0). Още преди 15 години в БАН като направиха синтезатора на български глас, ги обявих за мошеници (къде може да се изтегли - да отговори някой !?!).

Обаждаме се на един агент (завършил СУ Информатика, беше по едно време даже асистент по C++ пак там) и му викам - дай направи един DLL, той вика сега водя уроци по математика ...

Може да се изтегли, ако отговаряш на условията както е написано тук.

--------------------
PMUsers WebsiteICQ
akrachev
Публикувано на: 02-09-2025, 10:11
Quote Post

QUOTE (devil @ 01-09-2025, 22:19)

Може да се изтегли, ако отговаряш на условията както е написано тук.

Това е същата работа, като един дето използваше едни GPL неща и понеже му пишеха, че искат кода на неговото приложение, отговаряше, че срещу 199$ (за пощенски разходи) ще им прати диск със кода.

--------------------
BIGBUGEX
Публикувано на: 02-09-2025, 11:46
Quote Post

Име:

Куцо и сакато прави аи стартъпи чуек. Вече вдъхва недоверие на инвеститорите щом пише аи.

Виж, завод за чугун и двигатели с вътрешно горене е сериозна работа. Аз сега се опитвам да патентовам турбина/двигател без триене в горивната камера. Може да направим завод за такива двигатели.
PMEmail Poster
akrachev
Публикувано на: 02-09-2025, 13:04
Quote Post

QUOTE (BIGBUGEX @ 02-09-2025, 11:46)
Куцо и сакато прави аи стартъпи чуек. Вече вдъхва недоверие на инвеститорите щом пише аи.

Виж, завод за чугун и двигатели с вътрешно горене е сериозна работа. Аз сега се опитвам да патентовам турбина/двигател без триене в горивната камера. Може да направим завод за такива двигатели.

Ще си останете аргати, ратаи и измекяри с това мислене. Пък и такъв двигател си е пак допотопна история - имаш си гравитация - очевидно е, че има и антигравитация

--------------------
ici
Публикувано на: 02-09-2025, 14:13
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

По всяка вероятност има, но това вероятно е нещо като светлината, която се движи едновременно в две посоки, но ако сложим детектор можем да измерим само едната по случаен начин и от това не ни става нито топло, нито студено.

--------------------
Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit.
SuN
Публикувано на: 02-09-2025, 15:00
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

Ефекта от антигравитацията се наблюдава редовно по българските пътища.

П.п.
Аз си мечтая за ИИ продукт, който да ми казва какво да правя и да ме убеди да го послушам. Имам шаблон, но ми е трудно да го нагодя хем да има прогрес, хем да не се преуморявам/да ми писва/. Искам нещо да ми сметне балансирано нещата. Мога да се запиша тестер, ако идеята е в тази сфера. icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 02-09-2025, 15:02

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
Дон Реба
Публикувано на: 03-09-2025, 07:50
Quote Post

Име:

QUOTE (akrachev @ 02-09-2025, 13:04)

Ще си останете аргати, ратаи и измекяри с това мислене.

аз осъзнато се стремя да стана аграр, последниет десетина години си имам градинка и аграрствам, а натегачите за прогрес и нови неща им се смея.
PM
SuN
Публикувано на: 03-09-2025, 11:07
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

QUOTE (Дон Реба @ 03-09-2025, 07:50)
QUOTE (akrachev @ 02-09-2025, 13:04)

Ще си останете аргати, ратаи и измекяри с това мислене.

аз осъзнато се стремя да стана аграр, последниет десетина години си имам градинка и аграрствам, а натегачите за прогрес и нови неща им се смея.

Имаш си хоби. Никой с телефон в джоба и интернет не се изхранва чисто от земеделска работа по собствената нива.

Въобще няма ли човек всеки път в излишък да дава на гости и познати хубава продукция, значи е далеч от този идеал.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0