BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Svetko |
Публикувано на: 11-06-2022, 23:30
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 11.06.22 ![]() |
Трябва ми актуалния фирмуейр на модема на cisco 886VAJ Integrated Services router. За съжаление не мога да го дръпна директно от сиско, защото ми трябва сервизен договор, който те дори сигурно няма да искат да продадат на простосмъртен. може ли някой да ми помогне да намеря въпросния фирмуеър?
https://software.cisco.com/download/home/28...catid=268437899 VA_B_38V_d24m.bin |
ici |
Публикувано на: 12-06-2022, 02:12
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18026 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Аз съм запазил два акаунта, но не мога да вляза, беше отдавна и нещо са променили, но съм влизал през tools.cisco.com. Това вероятно е някакъв синоним който суича/рутера пренасочва където трябва. Никога не съм имал сервизен договор, но мисля че през рутера си направих такъв, но имам спомени че беше някаква содомия и псувах два дена.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Svetko |
Публикувано на: 13-06-2022, 09:11
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 11.06.22 ![]() |
мерси за отговора
![]() май преди много време са били свободно достъпни тея неща. междувременно трябва да имаш сервизен договор точно за дадено устройство, за да можеш да сваляш неговите неща. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |