BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( Първото ново мнение ) |
Антон Яначков |
Публикувано на: 27-06-2024, 22:36
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3233 Регистриран на: 27.07.16 |
Така де, но за да изчезне препятствието трябва да се цъкне мигача, иначе ще те върне в старата лента и няма да започне ускорение. За това казвам, че си шофираш само с лостчето на мигача. |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 27-06-2024, 22:49
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3233 Регистриран на: 27.07.16 |
Бойко ги оправи пътищата и сега като се замисля от Козлодуй до Кюстендил по маршрута където минавам, маркировка липсва само на участък от около 6,8 км между с. Челопек и с. Лютиброд. Но почти съм сигурен, че и този участък ще го асфалтира само да успее да сглоби сглобката. |
||
SuN |
Публикувано на: 28-06-2024, 21:26
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12907 Регистриран на: 27.01.05 |
Евала, ама по маршрута, по който аз минавам се сетих само за един завой с оправена маркировка и купища жълти знаци предупреждаващи, че е опасен (в рамките на няма и 200-300 метра).
Ама понеже (подозирам че) минаваш през северозапада, където тия дни пак има протести заради пътищата, а от трибуната на НС, днес, пламенно защитаваха гнева на хората по този въпрос, нещо ми се струва, че не ни казваш съвсем правилно нещата. Това мнение е било редактирано от SuN на 28-06-2024, 21:29 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Антон Яначков |
Публикувано на: 28-06-2024, 23:05
|
||
От Козлодуй в посока крайния северозапад, като Лом и Монтана нещата са действително зле. Но в посока Враца и от там София нещата са различни. Дори в момента е затворен пътя между Мездра и Ботевград, за доизграждане на три пътни възела на новия 4 лентов път. И тук като навсякъде нещата са в детайлите. Сложиш ли всичко под общ знаменател и вече грешиш. За да не казвам правилно нещата трябва да имам някакво основание или мотив. Аз съм член на най-голямата партия на негласувалите, точно за да бъда безпристрастен и справедлив в оценките си. |
||
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] |