BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Случаят от Мол България
SuN
Публикувано на: 26-11-2024, 23:32
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

И сега се чудя какво спечелиха там ?

Не ги плюят по Моловете.

Това мнение е било редактирано от SuN на 26-11-2024, 23:42

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
akrachev
Публикувано на: 27-11-2024, 10:25
Quote Post

Име: акрачев
Група: Потребител

QUOTE (SuN @ 26-11-2024, 23:32)
Не ги плюят по Моловете.

Точно гледах видеото от мол-а. Брутално е, децата са полудели. Израстна едно сбъркано поколение, лошото е, че и момичетата не ги пропусна (а те са тези, които в ролята на майки възпитават бъдещите мъже!)

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
SuN
Публикувано на: 27-11-2024, 10:34
Quote Post

Group Icon
Име:

Аз не съм го гледал, но от коментарите разбрах, че били футболни хулигани. То по стадионите отдавна е така и управлението на ГЕРБ от 2009 нищо не правеше за проблема. А това е столицата на държавата. Джунгла.

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 27-11-2024, 13:09
Quote Post

Име:
Ранг: Старо куче

QUOTE (akrachev @ 27-11-2024, 10:25)
QUOTE (SuN @ 26-11-2024, 23:32)
Не ги плюят по Моловете.

Точно гледах видеото от мол-а. Брутално е, децата са полудели. Израстна едно сбъркано поколение, лошото е, че и момичетата не ги пропусна (а те са тези, които в ролята на майки възпитават бъдещите мъже!)

Как бе - мен страшно ми хареса.

Трябва да има поколение, което не "философства по форумите", а ходи да троши, бие и безчинства! icon_smile.gif

Тея млади ме стимулират да остана в БГето - може даже да се присъединя към бандичките им, кат се накича с "патрЕотични" татуси. icon_biggrin.gif
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 27-11-2024, 14:50
Quote Post

Име:

Е за тва ви мразя вас българите - и най-малкото нещо, е "ебати чудото" за вас! icon_mad.gif

Един люлински авер още си разправя една история дет бил некъв очилат пич, и после компанията му се нахвърлила да го бие.

Брокера ми още разправя как направихме меле в бар Петък - втория път кат го разправя, мене вече ме беха били у Созопол и 4-ма охрани ме изнасяха, на концерт на Стефан Вълдобрев.

Начи - аре по-модерно малко. След боя в мола има по-скорошна случка (колоездачът доставчик на пици май е сиган на субстанции). icon_biggrin.gif

Много женски народ бе - неколко келеша били сервитьор в мол.

В Мексико, мъже на 14 години ги съдят за 8 поръчкови убийства (на мексикански гангстери), а тука 10 качулати момченца бият 1 сервитьор.

Барем, недейте да споменавате тоя случай повече, че ме е срам, че съм българин! icon_cry.gif

Как от "по 5 на нож" стигнахме до "по 1 на 5 ножа". icon_sad.gif Съсипаха я тая държава!

Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 27-11-2024, 14:52
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 28-11-2024, 00:18
Quote Post

Group Icon
Име:

Е за тва ви мразя вас българите - и най-малкото нещо, е "ебати чудото" за вас!

Ох, порасни вече и остави хората да са щастливи. Животът е изпълнен с чудеса, на които може да се радваме. Бъди повече благодарен, вместо да мрънкаш, че някой бил се усмихнал.

https://www.youtube.com/watch?v=CIPRSzVHfCM icon_smile.gif

--------------------
Само аз не троля.
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 28-11-2024, 12:12
Quote Post

Име:

QUOTE (SuN @ 28-11-2024, 00:18)
Е за тва ви мразя вас българите - и най-малкото нещо, е "ебати чудото" за вас!

Ох, порасни вече и остави хората да са щастливи. Животът е изпълнен с чудеса, на които може да се радваме. Бъди повече благодарен, вместо да мрънкаш, че някой бил се усмихнал.

https://www.youtube.com/watch?v=CIPRSzVHfCM icon_smile.gif

Ама аз съм оставил хората да си бъдат секви, ама само да не ми мрънкат, че един бой в мол е гоуема работа... неколко дена го въртят тоя случай в новините! icon_mad.gif

Добре, че беше "шефа на мола" да отсрами мола и да каже, че и пищачета са гърмели в сградата. icon_biggrin.gif

А иначе, аз се радвам бе! icon_lol.gif Аз съм "тракиец по душа" и казах на Roncho дет се пресели от тоя форум в другия, че също като траките плача когато някой се роди и се радвам когато някой умре. icon_smile.gif И в БГето все по-малко плача и все повече се радвам! icon_biggrin.gif И днеска има неколко радостни новини...
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 28-11-2024, 14:15
Quote Post

Group Icon
Име:

Ама аз съм оставил хората да си бъдат секви, ама само да не ми мрънкат, че един бой в мол е гоуема работа... неколко дена го въртят тоя случай в новините!

Дано се възстанови бързо жертвата. А за тия малките терористи никакви права и справедлив съдебен процес.

--------------------
Само аз не троля.
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 28-11-2024, 14:46
Quote Post

Име:

QUOTE (SuN @ 28-11-2024, 14:15)
Ама аз съм оставил хората да си бъдат секви, ама само да не ми мрънкат, че един бой в мол е гоуема работа... неколко дена го въртят тоя случай в новините!

Дано се възстанови бързо жертвата. А за тия малките терористи никакви права и справедлив съдебен процес.

Това е БГето - част от тея негри са малолетни.

Освен да ги понабият в районните нищо не може да им направят. То и интернати за малолетни не останаха в Гетото.
PMEmail Poster
Bender++
Публикувано на: 28-11-2024, 19:00
Quote Post

Име:
Ранг: Редовен член

Дай му един перманентен бан на този мангалоиден спинозен хермафродит.

--------------------
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0