BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
SuN |
Публикувано на: 26-11-2024, 23:32
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12992 Регистриран на: 27.01.05 |
Не ги плюят по Моловете. Това мнение е било редактирано от SuN на 26-11-2024, 23:42 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
akrachev |
Публикувано на: 27-11-2024, 10:25
|
||
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1129 Регистриран на: 27.11.09 |
Точно гледах видеото от мол-а. Брутално е, децата са полудели. Израстна едно сбъркано поколение, лошото е, че и момичетата не ги пропусна (а те са тези, които в ролята на майки възпитават бъдещите мъже!) -------------------- |
||
SuN |
Публикувано на: 27-11-2024, 10:34
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12992 Регистриран на: 27.01.05 |
Аз не съм го гледал, но от коментарите разбрах, че били футболни хулигани. То по стадионите отдавна е така и управлението на ГЕРБ от 2009 нищо не правеше за проблема. А това е столицата на държавата. Джунгла.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 27-11-2024, 13:09
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 742 Регистриран на: 20.11.17 |
Как бе - мен страшно ми хареса. Трябва да има поколение, което не "философства по форумите", а ходи да троши, бие и безчинства! Тея млади ме стимулират да остана в БГето - може даже да се присъединя към бандичките им, кат се накича с "патрЕотични" татуси. |
||||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 27-11-2024, 14:50
|
Е за тва ви мразя вас българите - и най-малкото нещо, е "ебати чудото" за вас!
Един люлински авер още си разправя една история дет бил некъв очилат пич, и после компанията му се нахвърлила да го бие. Брокера ми още разправя как направихме меле в бар Петък - втория път кат го разправя, мене вече ме беха били у Созопол и 4-ма охрани ме изнасяха, на концерт на Стефан Вълдобрев. Начи - аре по-модерно малко. След боя в мола има по-скорошна случка (колоездачът доставчик на пици май е сиган на субстанции). Много женски народ бе - неколко келеша били сервитьор в мол. В Мексико, мъже на 14 години ги съдят за 8 поръчкови убийства (на мексикански гангстери), а тука 10 качулати момченца бият 1 сервитьор. Барем, недейте да споменавате тоя случай повече, че ме е срам, че съм българин! Как от "по 5 на нож" стигнахме до "по 1 на 5 ножа". Съсипаха я тая държава! Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 27-11-2024, 14:52 |
SuN |
Публикувано на: 28-11-2024, 00:18
|
||
Ох, порасни вече и остави хората да са щастливи. Животът е изпълнен с чудеса, на които може да се радваме. Бъди повече благодарен, вместо да мрънкаш, че някой бил се усмихнал. https://www.youtube.com/watch?v=CIPRSzVHfCM -------------------- Само аз не троля.
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 28-11-2024, 12:12
|
||||
Ама аз съм оставил хората да си бъдат секви, ама само да не ми мрънкат, че един бой в мол е гоуема работа... неколко дена го въртят тоя случай в новините! Добре, че беше "шефа на мола" да отсрами мола и да каже, че и пищачета са гърмели в сградата. А иначе, аз се радвам бе! Аз съм "тракиец по душа" и казах на Roncho дет се пресели от тоя форум в другия, че също като траките плача когато някой се роди и се радвам когато някой умре. И в БГето все по-малко плача и все повече се радвам! И днеска има неколко радостни новини... |
||||
SuN |
Публикувано на: 28-11-2024, 14:15
|
||
Дано се възстанови бързо жертвата. А за тия малките терористи никакви права и справедлив съдебен процес. -------------------- Само аз не троля.
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 28-11-2024, 14:46
|
||||
Това е БГето - част от тея негри са малолетни. Освен да ги понабият в районните нищо не може да им направят. То и интернати за малолетни не останаха в Гетото. |
||||
Bender++ |
Публикувано на: 28-11-2024, 19:00
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 559 Регистриран на: 18.04.21 |
Дай му един перманентен бан на този мангалоиден спинозен хермафродит.
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
Страници: (2) [1] 2 |