BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
WizardKing |
Публикувано на: 30-08-2023, 23:45
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 253 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
Ако има маняци аудиофили, кажете какво ползвате.
Fiio k3 new и закачам akg k240 mkii през 3.5мм небалансиран кабел, сорса е уж мастър файлове от Тайдъл (често с измамния mqa кодек). За да подкарам приличен бас ползвам APO equalizer, защото слушалките имат прекалено натур звук. Но ми харесват, че са semi open. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
Bender++ |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:26
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 422 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
една блутут колонк аза 20лв :Д
Далеч съм от аудиофил. На wh1000xm4 не правя разлика между aac & ldac -------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
WizardKing |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:39
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 253 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
Bluetooth не става за аудиофилия, дори новия aptX кодек май не стига 1.4 mbps за 44.1 кхц на 16 или 24 бита което е минимума на hifi. Имаш не лоши слушалки, ако имат кабел - ползвай го. Ти нали беше металург като мен ще чуеш разни екстри по парчетата. Само, че за сорс ще ти трябва amazon/tidal/qobuz и подобни (без spotify, те са макс aac на 320kbps) или пък flac-ове но от най-дебелите ако намериш. Слушах едно парче на 192khz 24 бита - определено има разлика. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
ici |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:47
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18249 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
То принципно и USB не става ако си някакъв мега надървен и машината е Windows. Под 20ms лаг не можеш да получиш. МАК-а държи 5ms. Той е предназначен за подобни содомитяни. Но за слушане става всичко, ефекта е психически и финансов.
![]() -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
WizardKing |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:52
|
Еее ики изложи се
![]() Това мнение е било редактирано от WizardKing на 31-08-2023, 10:53 -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
ici |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:53
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18249 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Не винаги. През повечето време.
![]() ПП. Ти това не можеш да го чуеш, ефекта е психически само. Виндофса връща акнолидж когато е претоварен, но пакета го отхвърля. И това това не може да се разбере, само индиректно в протокола да се хване и да се прати отново. Това мнение е било редактирано от ici на 31-08-2023, 10:59 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
WizardKing |
Публикувано на: 31-08-2023, 10:58
|
||
И така да е, какво от това? Лага ми е важен като връзвам yamaha-та за лаптопа през усб, като чубрастя някоя тежка жица е странно като удряш по падовете или пластмасовите чинели звука да ти идва със закъснение. Но с драйвери пак са го измислили, мисля, че само през midi по юсб е по-зле. Иначе като слушаш запис не би трябвалл да те ебе ич. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
SuN |
Публикувано на: 09-09-2023, 16:21
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12473 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Аз слушам птичките. А когато почнат да ме дразнят си пускам вентилатора. През останалото време съм на път и слушам свистенето на вятъра, шума от гумите и клаксони.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
WizardKing |
Публикувано на: 09-09-2023, 16:26
|
||
А аз си чувам пръднята по костите, когато съм си надупил слушалките на макс. С годините все по-издухани постове Сънчо... Нещо midlife crisis или? -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
Delegate |
Публикувано на: 09-09-2023, 17:02
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2500 Регистриран на: 30.05.09 ![]() |
Аз, като тропам на тупаните ползвам ASIO driver за ezdrummer или addictive drums. Не е идеално решение, понеже преебава другия звук на компютъра докато се ползва, но поне е бърз.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |