BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
Бай Аз |
Публикувано на: 23-02-2021, 23:37
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 33 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Ще цитирам, собственото си мнение, за да поясня нещо: Проучването, което направих беше на базата на критериите, които ни интересуваха нас: 1. Български хостинг доставчик 2. Предлагане на план за първоначален хостинг на по-ниски, или поне умерени цени 3. Предлагане на всички нормални за настоящия момент опции, възможности и екстри 4. По възможност първоначалния хостинг план да съдържа опция за втори сайт Така, че моят избор и това, което предложих на родственика ми се базираха на това. За тези, които имат други критерии, съответно и резултатите и изводите от подобно проучване ще бъдат други - затова дадох връзка в този свой пост - който цитирам, към една сравнително нова статия (от ноември 2020г.) за най-добър хостинг доставчик. Така, че хората с други критерии - ще намерят полезни неща в нея! На които ще им е интересно: родственикът ми избра доставчик, но ме помоли да не го пиша тук, за да не правим реклама. Така че, понеже го уважавам много - ще се съобразя с неговото желание. |
||
Бай Аз |
Публикувано на: 24-02-2021, 00:05
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 33 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Пропуснах да спомена: пуснах нова тема, която всъщност е като продължение, или по-скоро като следващ етап на тази.
Идеята ми е в нея да се обсъдят първите стъпки след качването на нов сайт в интернет - примерно: трябва ли (и как) да се оптимизира сайта, а също така да се обсъдят и последните стъпки преди качването на сайта на хостинга. Темата се казва: Качване на нов сайт в интернет - и после какво? Намира се в раздела за Web дизайн. Ето и връзка към нея: Качване на нов сайт в интернет - и после какво? Ще се радвам, ако повече хора се присъединят към дискусията в нея! ![]() Желая ви всичко най-добро! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |