BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) |
akrachev |
Публикувано на: 30-09-2024, 14:07
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1092 Регистриран на: 27.11.09 |
Винаги съм си представял, че в момента в който се обяви официално, че са дошли ивзънземните ще се спря всички тъпотии като миитинги, убийства, кражби, и др.
Но май на всички, им е добре сякаш и се правят на ударени: https://www.youtube.com/watch?v=pL1tYz11hmk -------------------- |
Дон Реба |
Публикувано на: 30-09-2024, 15:04
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10284 Регистриран на: 11.11.06 |
и защо трябва да спират, когато белите са дошли в америка, индианците спрели ли са "тъпотиите" каквито и да са те? не само не са спрели, но са добавили и пиянството към старите си "тъпотии"
|
OneOfTheMany |
Публикувано на: 30-09-2024, 18:02
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 707 Регистриран на: 20.11.17 |
TRUE THAT!
Човек, дори в Библията пише, че като Исус се върне втори път - бая хора ще са на нивата и ще си копат, ще се пецат и т.н. и ще изпуснат момента То и ловец като стъпи у гората, всички ли животни бегат? И човечеството е екосистема и нема как да я спреш с едно събитие. Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 30-09-2024, 18:03 |
ici |
Публикувано на: 30-09-2024, 18:04
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
Между другото пиянство е имало само в Северна Америка. В Южна Америка са наблягали на гъби, кока и пр. твърди и меки наркотици и някакъв си алкохол не им е направил впечатление. Друг въпрос е че индианците нямат култура на приемането на алкохол. Ако получи шише концентрат индианеца го изпива наведнъж и се отрязва, ако получи две ги изпива и получава алкохолно натравяне като бонус, а при три просто умира.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 30-09-2024, 18:07
|
Аа виж ти - аз си мислех, че пиянството са го вкарали белите. Но твоят отговор е по-логичен.
А че са се напушвали яко - спор нема. П.П. Виждаш ли SuN - уча се от други хора. |
ici |
Публикувано на: 30-09-2024, 18:16
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
Между другото аз съм Извън Земен, а това е снимка когато бях в Земен.
Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-10-2024, 10:55
|
||
Снимката ти е очевидна провокация, но ще покажа на SuN, че имам контрол. Няма да псувам, но ще попитам. Съдейки по първата мома с червената коса - явно червената коса е част от българските традиции, нали? Easy моми на кредит. Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 01-10-2024, 10:58 Прикачена картинка |
||
ici |
Публикувано на: 01-10-2024, 11:52
|
Е, не трябва да си мислиш че винаги трябва да си последен. Това беше излишно
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-10-2024, 13:40
|
Не, просто всякви "патриотизми" ме изкарват извън релси.
Или пък обиди на "българин", "патриот", "националист" и др. Бих се дефинирал като "мангал", "антибългарин" и "родомразец" с гордост. |
Delegate |
Публикувано на: 01-10-2024, 19:02
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2729 Регистриран на: 30.05.09 |
@akrachev - Това е старо бе. Най-новото е това ;:
https://www.youtube.com/results?search_quer...a+b+city+lights Не само, че има живот, ами той си има градове и си свети с ламБи..Сигурно и панелки имат и цигански квартали, ба ли ги.. |
Страници: (2) [1] 2 |