| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (3) [1] 2 3 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| ggenov91 |
Публикувано на: 01-04-2026, 08:03
|
|
Име: Георги Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 8 Регистриран на: 14.12.18 |
Здравейте! Преди няколко седмици завърших поредния си личен проект / продукт. Идеята я имам от доста време, но нямах време да я реализирам, а сега с AI е доста по-лесно. Става въпрос за Stopanko - управление на имота . Приложението ти помага да следиш мебелите, техниката, растенията, гаранциите, напомнянията и задачите на дома си – всичко на едно място.
Технологиите са Angular за фронтенд, Laravel API за бекенда и Capacitor за Android / iOS. Реших да не е нейтив приложение, за да мога да го ъпдейтвам възможно най-бързо и да споделям 1 код с уеб-а, може в бъдеще да премина към нейтив. Landing: https://www.stopanko.bg Android: https://play.google.com/store/apps/details?...panko.app&hl=bg iOS: https://apps.apple.com/bg/app/stopanko-упра...та/id6760767245 Всякакви коментари са добре дошли. |
| H_A_L_F |
Публикувано на: 01-04-2026, 10:31
|
![]() Име: Антон Банчев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1568 Регистриран на: 01.03.04 |
Хей Claude, анализирай stopanko.bg и приложенията в app stores, направи план за реализация на същия проект използвайки ангулар, алравел и капацитор. Потърси в интернет подобни решения и намери подобрения които могат да се имплементират. Приготви ми план с детайли как да създам приложението, разпредели го в milestones, phases и steps, всичко в MD файлове.
След като плана е готов, мини в режим изпълнение. ..... Желая ти късмет но не мисля че прости SAAS имат бъдеще |
| ici |
Публикувано на: 01-04-2026, 12:23
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19024 Регистриран на: 06.06.04 |
Това може да се направи като SPA (single page application) и да се направят два три файла за да инсталира офлайн. Така ще работи и на телефони и на всичко с хромиум
Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() -------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| H_A_L_F |
Публикувано на: 01-04-2026, 12:51
|
![]() Име: Антон Банчев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1568 Регистриран на: 01.03.04 |
Capacitor също ползва web-app а и го wrap-ва във webview, не е особено трудно да имаш приложение в апп стора с него. Освен това хората май много не харесват SPA, или не знаят как да ги използват (потребителите)
|
| ici |
Публикувано на: 01-04-2026, 13:20
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19024 Регистриран на: 06.06.04 |
Е каква разлика има, че да не могат да се оправят
Това мнение е било редактирано от ici на 01-04-2026, 13:22 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() -------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
| SuN |
Публикувано на: 01-04-2026, 13:26
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Туй защо не го рекламира преди два месеца като ме питаха за такъв калкулатор да мога да посоча страничката ти? Кажи сега, че си го направил за да смяташ цената на баничка с боза в евро и лева. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
| ici |
Публикувано на: 01-04-2026, 13:47
|
Първо го правих за да тествам АИ, после за жената дето трябва да смята заплати.
-------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
| akrachev |
Публикувано на: 03-04-2026, 10:25
|
||
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1216 Регистриран на: 27.11.09 |
А ти колко SaaS-a си направил досега ? -------------------- |
||
| goro |
Публикувано на: 03-04-2026, 10:53
|
||
|
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 199 Регистриран на: 31.05.09 |
Сайта изглежда добре. Дано заработи! Нямам акаунт, но се запитах се, с какво би могло да бъде полезно за мен. И веднага намерих нещо - поливането на цветята. (С това се занимава госпожата и през двете седмици в които отсъства стана проблем за мен... Успех! |
||
| SuN |
Публикувано на: 03-04-2026, 11:30
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Споделена таблица с формули с 3 колонки: какво е свършено, кога е свършено, колко дни след последната дата да се повтори. Слагаш филтър да подрежда редовете по наближаващи дати и си пееш. Може да се сложат и приоритети, ако искаш някои задачи да изпъкнат. Това мнение е било редактирано от SuN на 03-04-2026, 11:37 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Страници: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |