BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Terms and Conditions
a_doncheva
  Публикувано на: 07-11-2019, 16:18
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 07.11.19



Здравейте на всички!

Мога ли да използвам директно името на сайта като собственник вместо моето лично или чуждо име? Как мога да скрия, че се намирам в България пред аудиторията си? По законен начин... Благодаря предварително! icon_smile.gif
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 07-11-2019, 16:32
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 3058
Регистриран на: 26.04.05



Здрасти, много неясен въпрос. Искаш да скриеш информацията за даден домейн от whois ли?


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
a_doncheva
Публикувано на: 07-11-2019, 18:01
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 07.11.19



На Whois знам как, но въпроса ми по-скоро се отнася за информацията на полисите на сайта, така да се каже. Например, при Terms and Conditions, трябва да въведа собственика на сайта, дефакто себе си, но понеже съм българка, както виждате, не искам да рискувам. Дали мога да въведа, че правата и съдържанието на сайта, принадлежат директно върху самото име на сайта, а не върху физическо лице. Ако ли не, може ли да използвам чужди имена? Например: The site and its original content features are owned by [owner's name]… Причината, за да искам да променя и локацията е същата. Не искам да рискувам да губя аудитория (предимно от Англия и Америка), заради това, че съм българка и управлявам сайта си от България. Мисля си, че това може да окаже неблагоприятно влияние върху развитието на сайта ми. Вие как мислите? Например: These terms and conditions are governed by the laws of United States (or United Kingdom, Canada, Australia, etc.) Дали мога директно да използвам информацията от Whois и за полисите?

Това мнение е било редактирано от a_doncheva на 07-11-2019, 18:25
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 07-11-2019, 18:38
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 3058
Регистриран на: 26.04.05



QUOTE (a_doncheva @ 07-11-2019, 19:01)
На Whois знам как, но въпроса ми по-скоро се отнася за информацията на полисите на сайта, така да се каже. Например, при Terms and Conditions, трябва да въведа собственика на сайта, дефакто себе си, но понеже съм българка, както виждате, не искам да рискувам. Дали мога да въведа, че правата и съдържанието на сайта, принадлежат директно върху самото име на сайта, а не върху физическо лице. Ако ли не, може ли да използвам чужди имена? Например: The site and its original content features are owned by [owner's name]… Причината, за да искам да променя и локацията е същата. Не искам да рискувам да губя аудитория (предимно от Англия и Америка), заради това, че съм българка и управлявам сайта си от България. Мисля си, че това може да окаже неблагоприятно влияние върху развитието на сайта ми. Вие как мислите? Например: These terms and conditions are governed by the laws of United States (or United Kingdom, Canada, Australia, etc.) Дали мога директно да използвам информацията от Whois и за полисите?

Този въпрос по-скоро е за някакъв юрисдически сайт от рода на lex.bg, тук сме повече по техическите неща. Но до колкото имам опит по въпроса, предполагам, че залагаш на това, че ни смятат все още за държава от Източният блок и не съм съгласен, от опита, който имам конкретно англичани и американци ни слагат по-скоро към арабските държави.


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
a_doncheva
Публикувано на: 07-11-2019, 18:44
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 07.11.19



Третия свят значи. Все същото. Не знам дали това е добре или може би, преувеличавам. Пишете, моля!
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 07-11-2019, 18:53
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 3058
Регистриран на: 26.04.05



Да, но в реалността ние сме си държава от Източният блок и не виждам нищо срамно в това. Използвали са ни толкова време, ясно, но чак пък да се крием сега кои сме, това намирам за по-срамно. Ако питаш мен напиши си фалшиво име, но не променяй от къде си.

Това мнение е било редактирано от PxL на 07-11-2019, 18:55


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
a_doncheva
Публикувано на: 07-11-2019, 18:55
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 07.11.19



Имаш право. Благодаря ти! icon_smile.gif Все пак, смятам, че доста сме им паднали в очите. Особено сега, след мача с англичаните, съвсем... Станахме сензация из цял свят.

Това мнение е било редактирано от a_doncheva на 07-11-2019, 19:00
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 07-11-2019, 19:04
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 3058
Регистриран на: 26.04.05



Като цяло според мен не трябва да се срамуваме, че сме Българи. Не ни мразят, толкова, колкото ние сами се мразим


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
PxL
Публикувано на: 07-11-2019, 19:09
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 3058
Регистриран на: 26.04.05



QUOTE (a_doncheva @ 07-11-2019, 19:55)
Имаш право. Благодаря ти!  icon_smile.gif Все пак, смятам, че доста сме им паднали в очите. Особено сега, след мача с англичаните, съвсем... Станахме сензация из цял свят.

Тъпаци има навсякъде, не сме концентрирани тук. Имаме достатъчно "качествен" материал icon_smile.gif Жлалкото е, че заминават голмя част от тях, но в крайна сметка не сме много по-различни от останалите. Не се срамувай да напишеш България, моля icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от PxL на 07-11-2019, 19:13


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
a_doncheva
Публикувано на: 07-11-2019, 21:37
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 07.11.19



Благодаря ти! Благодаря за времето и съвета ти! Хубаво е да чуя странично мнение при такива съмнения. Напълно съм съгласна с теб. Жив и здрав да си и всичко добро! icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от a_doncheva на 07-11-2019, 21:40
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0