BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
CaTzArOv |
Публикувано на: 07-10-2019, 19:51
|
Име: бай Данчо Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 14 Регистриран на: 13.12.17 ![]() |
Здравейте Другари,
Имам един сериозен домашен сървър от към страна на параметри. Купих го, като чисто нова custom избор на платки и една година вече за монитор ползвам телевизора :•) (смях в залата и аплодисменти). Имам няколко стотин лева капитал под дюшемето и мисля да ги изразходвам преди молците да са ми ги взели. Много ми се иска да получа отговор за плюсовете и минусите на хора, които вече ползват такъв тип екрани, какво им харесва в техния модел, какво не, ако имаха пари под дюшемето, като мен, какво биха си купили спрямо цена и качество. Бъдещето ми ползване на такъв тип монитор ще е предимно с професионална цел, за рисуване на лога и изработка на фонове. Както се казва имам намерение да го ползвам спрямо образованието си и се надявам все някога да ми се възвърне като инвестиция :•) Благодя Ви за отделението време и внимание. |
Kalopro80 |
Публикувано на: 17-03-2025, 18:52
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 3 Регистриран на: 03.02.25 ![]() |
Използвам ASUS ZenScreen за моите проекти, свързани с интериорен дизайн, и съм доста доволен.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |