BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Приложение за андроид и десктоп
dilqn4os
Публикувано на: 20-07-2018, 21:33
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 124
Регистриран на: 11.06.09



Здравейте,

Имам няколко въпроса за приложение за десктоп и андроид. На какъв език е най-добре да се напише? Трудно ли ще е ако се направи за десктоп да стане и за андроид? Ако се направи на Пейтън добър ваеиант ли е или ще е много бавна ? Можете ли да ми обясните малко повече?

Много ще съм Ви благодарен!
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 20-07-2018, 22:04
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2315
Регистриран на: 26.04.05



QUOTE (dilqn4os @ 20-07-2018, 22:33)
Здравейте,

Имам няколко въпроса за приложение за десктоп и андроид. На какъв език е най-добре да се напише? Трудно ли ще е ако се направи за десктоп да стане и за андроид? Ако се направи на Пейтън добър ваеиант ли е или ще е много бавна ? Можете ли да ми обясните малко повече?

Много ще съм Ви благодарен!

Преди да са те почнали. Съмнява ме да имаш някакъв дизайн, но все пак ако имаш го пусни и ще е по-смислен въпроса. Игра ли правиш, складово приложение... Уточни.

Това мнение е било редактирано от PxL на 20-07-2018, 22:08


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
dilqn4os
Публикувано на: 20-07-2018, 23:49
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 124
Регистриран на: 11.06.09



Да, благодаря за забележката. Складово приложение, което да описва всеки един продукт в склада (от кой е доставен, колко са, в кой подскалд са и т.н.)
PMEmail Poster
Top
samominavam
Публикувано на: 21-07-2018, 11:21
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Активен

Мнения: 208
Регистриран на: 22.08.17



QUOTE (dilqn4os @ 20-07-2018, 23:49)
Да, благодаря за забележката. Складово приложение, което да описва всеки един продукт в склада (от кой е доставен, колко са, в кой подскалд са и т.н.)

Има много такива готови решения, те не вършат ли работа или друга е целта?
PMEmail Poster
Top
dilqn4os
Публикувано на: 21-07-2018, 13:34
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 124
Регистриран на: 11.06.09



Друга е целта. Приложението ще улеснява значително инвентаризацията и няма да стават грешки.
Основният ми въпрос е трудоемко ли ще е ако се направи за десктоп да се направи и за андроид или другият вариант ако се направи за десктоп(уиндоус) по-лесно ли ще е да се направи за Уиндоус мобайл?

Това мнение е било редактирано от dilqn4os на 21-07-2018, 13:37
PMEmail Poster
Top
PxL
Публикувано на: 22-07-2018, 06:46
Quote Post


Group Icon
Име: Димитър Т. Димитров
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 2315
Регистриран на: 26.04.05



Ако говориш за един и същ codebase аз бих се насочил към QT.

От друга страна така, както го описа ми се струва, че по-добро решение ще е да има сървър с база и приложенията да са само интерфейси на базата. В този случай по-добре е да са си native.


--------------------
void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
PMEmail PosterUsers Website
Top
akrachev
Публикувано на: 22-07-2018, 11:31
Quote Post



Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 585
Регистриран на: 27.11.09



ReactUI & ReactNative
PMEmail Poster
Top
Fly
Публикувано на: 23-07-2018, 06:41
Quote Post



Име: Димитър Костов
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 4019
Регистриран на: 02.02.07



Целта явно е да все вземат парите и след това да се мисли как ще се прави
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 23-07-2018, 07:01
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 6664
Регистриран на: 27.01.05



Или не знае в какво се забърква. Наскоро дадох изключително прост съвет за складове и софтуер на човек, който не е имал време да се поучи от опита на други. Спестил си е наемането на помощник и остана доволен. icon_smile.gif


--------------------
Копирай лесно ударено и - ѝ Ѝ
Замърсяване на въздуха в София - http://aqicn.org/city/bulgaria/sofia/druzhba/
PMEmail Poster
Top
thrawn
Публикувано на: 23-07-2018, 07:14
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1729
Регистриран на: 17.01.17



И сега като се почне едно пренаписване на всичкия складов софтуер...

Иначе, работата с централен сървър е повече от задължителна. Затова най-простия вариант е да се ползва php за да се направи web базирано решение.

Това мнение е било редактирано от thrawn на 23-07-2018, 07:14
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0