BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
Bender++ |
Публикувано на: 28-08-2023, 00:29
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 422 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
-------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
Стуйката |
Публикувано на: 30-08-2023, 22:41
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 10 Регистриран на: 30.08.23 ![]() |
Никой не му дреме за умрелия форум на Жонката.
|
WizardKing |
Публикувано на: 30-08-2023, 22:46
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 252 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
Ко стана, подкара ли фирмата с държавните проекти, как са инвестициите и мутрите? Голяма скука ли е в другия форум, че цъфна тук? -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
Бай Аз |
Публикувано на: 31-08-2023, 08:36
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 125 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Здравейте, хора!
Отдавна не съм писал тук, но преглеждам темите отвреме навреме. Преди месеци влязох в тоя форум на Джонито да го видя - пълна скръб! Никакви интересни теми - само лаладжийство! Рабинякът се е развихрил и някакъв друг лауреат също - "Един от многото" - и някакви други странни типове...въобще има много хора със сбъркана ценностна система... Оня ден като четох нещо тук се сетих за него и викам да го погледна, сега пък безценния форум е затворен за външни посетители?! ОК. Да си го четат! п.с. Въпрос към писалите преди мен в тая тема: @WizardKing и @Стуйката Кой от двама ви е Стюито от Варна? Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 31-08-2023, 08:37 |
WizardKing |
Публикувано на: 31-08-2023, 09:10
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 252 Регистриран на: 12.08.23 ![]() |
БайАз или по-скоро Един от многото от Овча Купел 2 - айде стой си в другия форум и стига си вадил акаунти от килера. Дребен плешив комплексиран педераст.
-------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
Бай Аз |
Публикувано на: 31-08-2023, 09:19
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 125 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
@WizardKing,
Не обиждай и не пиши глупости! Моля модераторите да изтрият нецензурните думи на Стюито, явно е той, защото той така се пали. Не съм тоя, за когото говориш! Имам си и жена и две деца и съм си нормален човек! Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 31-08-2023, 09:20 |
WizardKing |
Публикувано на: 31-08-2023, 09:23
|
Някак си не ти вярвам, че не си Един от многото и така от нищото идваш да пишеш, когато се регват акаунти като 'Стуйката'. Махнах ви се от форума ви, явно не ви е достатъчно, това е последно съобщение към теб Евгени. Лекувай се (и шизофренията и трипера).
-------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
Бай Аз |
Публикувано на: 31-08-2023, 09:32
|
@WizardKing,
Отново ти казвам, че нямам нищо общо с тези хора, за които говориш! Защо ми е да те лъжа? Аз съм открит и честен човек и винаги се стремя да говоря истината! Моля, да ми се извиниш за незаслужената обида! Повече от 15г. следя този форум затова знам всички, които са писали в него. Затова те знам и теб - чел съм твои теми и мнения... Просто преди две години реших за първи път да пиша тук и да пусна няколко теми. |
WizardKing |
Публикувано на: 02-09-2023, 00:19
|
||
Извинявам се, нямах време да проверя какво си писал из форума, сега седнах и прочетох, че си действителен потребител със смислени мнения. Точно когато зададе въпроса си бях отново атакуван от шизофреничното пишлеме от другия форум. Отново - поднасям искрени извинения. -------------------- Screw You Guys, I'm Going Home!
|
||
Бай Аз |
Публикувано на: 05-09-2023, 07:38
|
@WizardKing,
приемам извиненията - бъди жив и здрав! И един приятелски съвет от мен: винаги, във всяка ситуация, първо помисли - после действай! ----------------------------------- Между другото, да попитам посветените: някой знае ли как и защо на Джонито му хрумна гениалната идея да затвори оня "прекрасен" форум за света? Такова безценно съкровище, а да остане скрито?! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |