BG Development


Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Деградация
purjola
Публикувано на: 23-09-2018, 22:39
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2366
Регистриран на: 18.10.11



Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

Това мнение е било редактирано от purjola на 23-09-2018, 22:40
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 23-09-2018, 22:41
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2417
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 22:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

И да се моли, че всички, които го посещават са с браузъри, които поддържат grid icon_lol.gif


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
johnfound
Публикувано на: 23-09-2018, 23:02
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 7466
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 23:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

А още по-подробно? Защо да обръщам всичко на квадратчета? Какво ще получа от това?


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 48C0321ADDB2FE5F644BB5E3D58B0D58C35E5BCBC81D7CD333633FEDF1047914A534256478D9
PMEmail PosterUsers Website
Top
purjola
Публикувано на: 23-09-2018, 23:11
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2366
Регистриран на: 18.10.11



QUOTE (relax4o @ 23-09-2018, 23:41)
QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 22:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

И да се моли, че всички, които го посещават са с браузъри, които поддържат grid icon_lol.gif

~80% го поддържат, а останалите 20% до края на годината ще са се ъпдейтнали
PMEmail Poster
Top
purjola
Публикувано на: 23-09-2018, 23:14
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2366
Регистриран на: 18.10.11



QUOTE (johnfound @ 24-09-2018, 00:02)
QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 23:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

А още по-подробно? Защо да обръщам всичко на квадратчета? Какво ще получа от това?

Щото изглеждат ужасно на таблети и мобилни телефони, за т'ва
PMEmail Poster
Top
purjola
Публикувано на: 23-09-2018, 23:16
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2366
Регистриран на: 18.10.11



И още нямаш RSS
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 23-09-2018, 23:16
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2417
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 23:11)
QUOTE (relax4o @ 23-09-2018, 23:41)
QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 22:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

И да се моли, че всички, които го посещават са с браузъри, които поддържат grid icon_lol.gif

~80% го поддържат, а останалите 20% до края на годината ще са се ъпдейтнали

Вдигнал се е процента от последния път като го гледах. Може и да си заслужава да се ползва вече.

Последно използвах Flexbox, ама малко досаден ми се стори в някои отношения.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
johnfound
Публикувано на: 23-09-2018, 23:17
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 7466
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (purjola @ 24-09-2018, 00:14)
Щото изглеждат ужасно на таблети и мобилни телефони, за т'ва

Ама той би трябвало да превключва автоматично на мобилна тема, при посещение от мобилно устройство. Не го ли прави? Какво точно е устройството?


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 48C0321ADDB2FE5F644BB5E3D58B0D58C35E5BCBC81D7CD333633FEDF1047914A534256478D9
PMEmail PosterUsers Website
Top
johnfound
Публикувано на: 23-09-2018, 23:23
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 7466
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (purjola @ 24-09-2018, 00:16)
И още нямаш RSS

Да, това все се каня да разбера какво точно трябва да представлява... Че е някакъв XML файл, това го знам, но така и не мога да схвана какво трябва да пиша в него... icon_sad.gif


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 48C0321ADDB2FE5F644BB5E3D58B0D58C35E5BCBC81D7CD333633FEDF1047914A534256478D9
PMEmail PosterUsers Website
Top
purjola
Публикувано на: 23-09-2018, 23:28
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2366
Регистриран на: 18.10.11



QUOTE (relax4o @ 24-09-2018, 00:16)
QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 23:11)
QUOTE (relax4o @ 23-09-2018, 23:41)
QUOTE (purjola @ 23-09-2018, 22:39)
Там, дето навсякъде си писал display: block или inline го смени с комбинация от следните пропъртита:
CODE

display: grid;
grid-template-columns: Npx Npx Npx;
grid-template-rows: Npx Npx;
grid-column-start: 1;
grid-column-end: N;
grid-gap: 4px; //quarter em or similar

//or

grid-template-columns: repeat(auto-fit, minmax(Npx, 1fr));
grid-template-rows: repeat(2, Npx);


където N ти е нужният размер в пиксели или брой

И да се моли, че всички, които го посещават са с браузъри, които поддържат grid icon_lol.gif

~80% го поддържат, а останалите 20% до края на годината ще са се ъпдейтнали

Вдигнал се е процента от последния път като го гледах. Може и да си заслужава да се ползва вече.

Последно използвах Flexbox, ама малко досаден ми се стори в някои отношения.

Номера е да отбиеме номера да пишеме като луди класове за всеки елемент, когато можем да си спестим това. Освен това на браузъра уж ще му е по-леко
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0