BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
machoka |
Публикувано на: 30-01-2025, 19:16
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 30.01.25 ![]() |
Здравейте,
Имам принтер HP Deskjet 2710e, но не мога да намеря подходящ драйвер за него в интернет. Всичко което откривам са големи софтуерни пакети като HP Easy Start Printer Setup Software, които не ми трябват – искам само самия драйвер без излишни добавки. За инсталирането и функционирането на HP Easy Start Printer Setup Software се изисква Webview 2 Runtime, но не мога да намеря такова нещо. Просто се изискват куп допълнителни добавки за да функционира. Работя на Windows 7. знам че е стара система, но за момента не мога да я надградя. Ако някой може да ми помогне с линк към драйвера (само драйвера) или с програма, която търси и инсталира драйвери автоматично за всички устройства в компютъра ще съм много благодарен! Пробвах да го свържа с телефона и уж от телефона да принтирам, но и там положението не е добро. Благодаря предварително! |
ici |
Публикувано на: 30-01-2025, 20:27
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18740 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Аз не купувам струйни принтери, HP още по-малко, но почти всички съвременни принтери са GDI, т.е. изображението се растеризира в компютъра и се изпраща готово в принтера. Така че малък драйвер вероятно няма да намериш, това всъщност е софтуера на принтера, а самият принтер е уникално тъп.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
machoka |
Публикувано на: 03-02-2025, 13:24
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 30.01.25 ![]() |
Тогава какво да правя
Пробвах да го подкарам под линукс, но нищо. Пробвах да принтирам от мобилен телефон пак нищо въпреки че имаше успешно свързване с Wi Fi. Ако пиша на HP дали ще ми дадат самият драйвер. |
ici |
Публикувано на: 03-02-2025, 15:42
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18740 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Фърли го, той нищо не струва. Купи си за документи например XEROX PHASER 3020, за снимки CANON CP 1500. Аз имам CP1300 от около пет години и качеството е смазващо.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |